Τελευταία ενημέρωση 08:53, 19 Απρ 2024

Η ΕΠΣΑ/ΕΠΟ να αποδώσει ποινές στα έκτροπα της Τερψιθέας!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο με τα έκτροπα που δημιούργησαν χθες «φίλαθλοι» της Τερψιθέας σε βάρος των μελών και των φίλων του Ηρακλή που είχαν την ατυχία να βρεθούν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της περιστεριώτικης ομάδας.

Σκηνές βίας που «αμαυρώνουν» το ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο «ζούγκλα» αλλά που δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες από τη διοίκηση της ΕΠΣΑ και κατ' επέκταση την ΕΠΟ καθώς ο Παναγιώτης Δημητρίου είναι πέρα από πρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας.

Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δοθεί το μήνυμα ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν χωρούν λογικές άλλως εποχών όταν οι τραμπουκισμοί, οι ξυλοδαρμοί και οι τραυματισμοί φιλάθλων κυριαρχούσαν στα ελληνικά γήπεδα.

Η τιμωρία της Τερψιθέας πρέπει να είναι παραδειγματική, αρκεί η ΕΠΣΑ/ΕΠΟ να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, όπως πρέπει και πέρα από την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ηρακλή, να τιμωρηθεί σαφώς με αφαίρεση βαθμών και παραδειγματική τιμωρία της έδρας της προκειμένου τέτοια φαινόμενα να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για άλλες ερασιτεχνικές ομάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Δεκέμβριος 2021 17:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας