Τελευταία ενημέρωση 10:21, 19 Απρ 2024

Δοκιμάζεται σήμερα στον Άρη (17.00)

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης μέρας, της 9ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Άρη να υποδέχεται σήμερα (5/12, 17:00) το Περιστέρι. Οι δύο «κίτρινοι» πήγαν στη διακοπή του Πρωταθλήματος μετά από ένα σερί δύο νικών.

Ο Άρης προέρχεται από τις επιτυχίες επί του Προμηθέα εκτός και του Ηρακλή εντός έδρας, ενώ το Περιστέρι  επιβλήθηκε της Λάρισας εκτός και του Απόλλωνα εντός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετράει δύο νίκες και δύο ήττες στην έδρα της, ενώ από την πλευρά της εκείνη του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει κάνει το 3/3 μακριά από το γήπεδο της, νικώντας μάλιστα τις άλλες δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, Ηρακλή και ΠΑΟΚ  σε ματς που κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έγραψε για το παιχνίδι τα εξής: «Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιστρέφουμε ξανά στις υποχρεώσεις μας στην Stoiximan Basket League.Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Άρης, η οποία παίζει για 40 λεπτά στο όριο του φάουλ.Για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε το θετικό σερί των εκτός έδρας νικών μας θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο η σωματική επαφή θα έχει τον πρώτο λόγο. Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι μεγάλη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, σε μια έδρα, όπου ο αντίπαλος εμφανίζεται βελτιωμένος. Εμείς, θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα «όπλα» μας και να πετύχουμε τον στόχο μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν είχε αντίδοτο για τον Κέλι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας