Τελευταία ενημέρωση 10:10, 16 Απρ 2024

H στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε την στήλη «Μικτή Ζώνη» από το Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος 24.

Τους ένωσε ο Σάσα!

Ο ερχομός στην Αθήνα του Βούλγαρου παλαίμαχου επιθετικού Σάσα Γκεοργκίεφ ένωσε παλιούς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου της εποχής 2000-2001 που αντάμωσαν στο Μικρολίμανο και είχαν πολλά να θυμηθούν από εκείνα τα χρόνια που έζησαν στην ομάδα.  Στο reunion έδωσαν το παρών οι Κουμπής, Πούλιος, Μαχαίρας, Κούλης και Θωμόπουλος.

Εκ των ιδρυτών του ΓΣΠ!

Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ένας εκ των ιδρυτών του ΓΣ Περιστερίου πριν από 50 ακριβώς έτη. Με πολύ προσφορά στη δεκαετία του ’70 συνέλαβε τα μέγιστα για να δημιουργηθεί αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Είναι ο Θόδωρος Γολεμάτης που στα 82 του χρόνια παραμένει αειθαλής και δραστήριος. Να είναι πάντα καλά!.

Η επίδραση του Covid-19!

Στο πολυθεματικό συνέδριο του  Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου  Θεσσαλονίκης με θέμα «Πανδημία COVID-19. Απειλή ή ευκαιρία;» παρέστη πρόσφατα η Κάτια Κοξένογλου. Η Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου αλλά και της Super League ήταν η βασική ομιλήτρια πάνω στην επίδραση του κορωνοϊού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.

Ο Ευθύμης στο κλειστό!

Φίλος του μπάσκετ είναι ο Ευθύμης Κουλούρης ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του ΓΣ Περιστερίου με την συντροφιά της κοπέλας του. Ο άσος του Ατρόμητου, όταν θα του το επιτρέπουν οι συνθήκες θα παρακολουθήσει και άλλους αγώνες του ΓΣΠ μέσα στο Περιστέρι γνωρίζοντας ήδη τις δυνατές σχέσεις που έχουν οι δύο σύλλογοι.

 

Ξανά στις επάλξεις!

Από τον Μάρτιο του 2020 όταν ξεκίνησε το lock down και πιο πριν είχαν να συγκεντρωθούν οι παλαίμαχοι παίκτες του Ατρόμητου γι’ αυτό και η συμμετοχή τους στο τουρνουά  «το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε» στις αρχές Οκτωβρίου στη Χωράφα ήταν πολύ μεγάλη. Αποτέλεσμα; Ο Σταύρος Ηλιόπουλος που έκανε χρέη προπονητή να δυσκολευτεί να βγάλει την ενδεκάδα από την πληθώρα επιλογών. Το παρών έδωσαν παίζοντας ή όχι οι: Κότσαλος, Μητράκος, Τριανταφύλλου, Τερζής, Αυγουστίδης, Κώστας, Σταύρος και Γιώργος Μισαηλίδης, Βαρλάμος, Καριώτης, Χριστόπουλος, Ζαρδαμόπουλος, Πάτσης, Σταυριανός, Σπανός, Μαρίνου, Καραταράκης, Ελευθεράκος, Ρυμικής, Λέκκας, Κωνσταντώνης, Σάσσαλος, Ψυρόγιαννης, Κωνσταντινίδης. «Ψυχή» των παλαιμάχων επί σειρά ο Γούλης Κωνσταντινίδης και «ψυχή των αποδυτηρίων» ο Βασίλης Κεχαγιάς. Στην ομαδική φωτογραφία προς ανάμνηση αυτής της ωραίας συγκέντρωσης παρείσφρησε και ο Χρήστος Αρδίζογλου ο οποίος αγωνίστηκε 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο στη δεκαετία του ’80.

Νονοί οι παίκτες του!

Και το όνομα αυτής Αναστασία! Την κόρη του βάπτισε ο Βαγγέλης Χατζηανδρέου, από τις παλιές πια γενιές φιλάθλων του Ατρόμητου που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με επιτυχία με την προπονητική στο χώρο των υποδομών. Το μυστήριο έγινε στον Άγιο Γεώργιο Νέας Ζωής και νονοί  ήταν ο Νεκτάριος Βυτινιώτης και ο Βασίλης Τσιρούκης παίκτες της Κ14 του Ήφαιστου που εκείνος προπονεί. Γεγονός που καταδεικνύει τις δυνατές σχέσεις που δημιουργεί στις ομάδες του αλλά  και την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό του γονείς και αθλητές.

 

Φροντίζουν την τροφή των πουλιών!

Μια ιδιότυπη σχέση αγάπης με τα πουλιά (Περιστέρια και Δεκαοχτούρες) που πετάνε πάνω από το «Μαζαράκη» έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Ατρόμητου που  κάθε μεσημέρι φροντίζουν για την τροφή τους κι εκείνα «κατεβαίνουν» στην ταράτσα του Atromitos Spa για να τραφούν. Ο Γιάννης Αγγελόπουλος που είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα (στο Μαζαράκη ζουν και τρία σκυλάκια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο) μαζί με τον φροντιστή Σαράντο Χατζηγιαννάκη είναι εκείνοι που ξέρουν ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να ρίξουν τροφή στα πουλιά και όπως βλέπετε ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Τεχνικό Διευθυντή του Ατρόμητου να το πράττει.

 

Οι «Μυρμιδόνες» είναι εδώ!

Tα πρώτα δείγματα καλής γραφής έδειξε ο νέος σύλλογος της πάλης στην πόλης μας «Μυρμιδόνες» καθώς ο αθλητής Σταμάτης Φτουλης κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U15. Οι «Μυρμιδόνες» διαθέτουν ένα υπέροχο προπονητήριο στην οδό Λυσία 2 &Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972857585 και δέχεται παιδιά από 4 ως 16 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Νοέμβριος 2021 16:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την έπαθε όπως ο Ατρόμητος η Ρεμς »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας