Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα τιμήσει την ομάδα του '71!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της ιστορίας του και στο πλαίσιο αυτό, η αναμέτρηση του Περιστερίου Vitabiotics με τον Ολυμπιακό στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κυριακή 7/11, 20:00, ΕΡΤ 3) για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League αποκτά ξεχωριστή σημασία.

O Σύλλογος θα τιμήσει τους παίκτες που το 1971 φόρεσαν για πρώτη φορά την φανέλα της ομάδας (Κότσης, Καζούρης, Κατιντζάρος, Κατσιμίγκος, Μαλικούτης, Σβεντζούρης, Σιαντίκος, Σιδέρης, Σωτηράκος, Τάτας, Πατσής, Τρουλινός και Μουγιάκος, προπονητής Σπύρος Καραβίας).

Είναι μία ξεχωριστή στιγμή στην μακρά πορεία του Συλλόγου, καθώς θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο οι πρώτοι καλαθοσφαιριστές του ΓΣΠ και θα τιμηθούν από την ΚΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι Vitabiotics θα εμφανιστεί με την φανέλα που φόρεσε για πρώτη φορά η ομάδα στις 22 Οκτωβρίου 1971, τιμώντας το παρελθόν και παίρνοντας έμπνευση για το μέλλον.

Ακόμη, όσοι θα παραβρεθούν στην αναμέτρηση θα πάρουν στα χέρια τους το πρώτο φύλλο αγώνος της ομάδας από την αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου την Παρασκευή (17:00 – 21:00), το Σάββατο (11:00 – 14:00) και την Κυριακή (από τις 16:00).