Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη ήττα στα Βριλήσσια

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρώτη ήττα για τον Α.Ο. Περιστερίου με 2-1, από τον Κένταυρο στα Βριλήσσια και έπεσε από την κορυφή

Του Γεώργιου Θεοδωράκη


Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν «μπήκε» καλά στον αγωνιστικό χώρο και η πολύ καλή απόδοση των γηπεδούχων πίεζε την εστία του πολύ καλού τερματοφύλακα του Περιστερίου Τσιώση. Ο 22χρονος πορτιέρο των φιλοξενουμένων έσωσε την εστία του τουλάχιστον τέσσερις  φορές από βέβαιη παραβίαση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9΄με τον Πιπερά και διπλασίασαν το σκορ στο 15΄ με τον Κανέλλο, ενώ στο 27' ακυρώθηκε γκολ του Πιπερά ως οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι προσπάθησε να ¨γυρίσει¨ το παιχνίδι ανεβάζοντας την απόδοση του. Κατάφεραν να μειώσουν με τον Ζαφειράτο στο 62΄.Η κατάσταση για τον Όμιλο έγινε πιο δύσκολη όταν στο 57' αποβλήθηκε ο Γεωργαμλής με δεύτερη κίτρινη.  Στο 70' ο Μπουρντένης βρήκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ( Δημήτρης Δημακόπουλος) : Μεσολλόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Λιτίνας, Γεωργαμλής, Μανίκας, Κανέλλος (81΄ Ζαχαρόπουλος), Πιπεράς, Δέτση ( 90+5΄Παπαγεωργίου), Τσαντήλας( 62΄Κουλουράς)
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Αρζένης): Τσιώσης, Βαλεντίν(82΄Ζαφειράτος Δ.), Βολυράκης(32΄Διονυσόπουλος), Μπούζας, Σετελιάρι, Χριστόπουλος(93΄Ξέρας), Λειβαδάς, Ζαφειράτος, Μπουρντένης, Μπούζας, Κουτσούκου.

Πηγή soccerlive.gr