Τελευταία ενημέρωση 17:25, 25 Απρ 2024

Μανωλόπουλος: «Τεράστια νίκη για το Περιστέρι»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα ήταν ο προπονητής του Περιστερίου Vitabiotics Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με δύο ομάδες που έβαλαν ψηλά τον πήχη από την αρχή της σεζόν. Στο τέλος κέρδισε ο πιο τυχερός. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, τεράστια για το Περιστέρι. Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα και θέλουμε να σταθούμε στα πόδια μας κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, είναι πρόβλημα αυτό για μας όταν παίζεις συνεχώς, δύο-τρία παιχνίδια την εβδομάδα και δεν κερδίζεις». δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και πρόσθεσε:

«Επίσης ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και ρόστερ, με έμπειρο προπονητή, και λίγοι θα περάσουν από εδώ. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε τρεις στόχους, να μείνουμε ενωμένοι για 40’ και το πετύχαμε σε απόλυτο βαθμό, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 14 πόντους. Μέχρι τώρα ήμασταν πολύ κακοί στα αμυντικά ριμπάουντ και στα λάθη. Τα ελέγξαμε και τα δύο σε ικανοποιητικό βαθμό. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Όσο για την τελευταία επίθεση, είπε:

«Αν βρίσκαμε ελεύθερο τρίποντο θα το κάναμε. Ήταν ένα τυχερό σουτ από έναν καλό σουτέρ».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Νοέμβριος 2021 09:53
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας