Τελευταία ενημέρωση 09:14, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έχοντας ένα καλό (πρώτο) ημίχρονο και ένα κακό, στο οποίο οι δυνάμεις τον εγκατέλειψαν, όπου και ήρθε σχετικά νωρίς (60') το 1-0, ο Φοίνικας γνώρισε την εκτός έδρας ήττα στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ με αντίπαλο την ομάδα της Καισαριανής.

Στα όρια του αδιάφορου πέρασε το πρώτο μέρος, που όπως προείπαμε σταθήκαμε πολύ καλά και δεν απειληθήκαμε ποτέ επί της ουσίας, χάνοντας όμως μια τεράστια ευκαιρία με τον Χαμοσφακίδη σε τετ α τετ στο 35ό λεπτό, που αν μετουσιωνόταν σε γκολ θα άλλαζε κατά πολύ την εικόνα του παιχνιδιού. 

Αφού λοιπόν δεν τα κατάφερε στη φάση αυτή και αφού, ήρθε στο 60ό λεπτό το 1-0 από τη γηπεδούχο ομάδα, το ματς άνοιξε, έγινε κάπως άναρχο αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε παρά μια παρόμοια ευκαιρία που χάθηκε στο 83ό λεπτό πάλι με τον Χαμοσφακίδη. Το τελικό αποτέλεσμα πίκρανε τους ποδοσφαιριστές, και σε διαμαρτυρίες τους μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Δημητρακόπουλος απέβαλε τον Καλλιάνη με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας ήττα, από τη στιγμή που ανέλαβε προπονητής ο Γιώργος Αλεξόπουλος και η πρώτη φορά που δεν σκόραρε, από τις 14 Φεβρουαρίου.

Παρά την ήττα  όμως και την πτώση στη 12ή θέση και τυπικά του χρόνου ο Φοίνικας θα συνεχίσει  στην Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α., με διαφορετική πλέον αγωνιστική φιλοσοφία, όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει ο Γιώργος Αλεξόπουλος με το συνεργάτη του Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Το πρωτάθλημα όμως δεν τελείωσε ακόμα καθώς έχουμε δύο αγωνιστικές που εκκρεμούν. Επόμενη αγωνιστική, εντός έδρας με την ομάδα του Άφοβου που καίγεται για τη νίκη για να διατηρήσει την απόστασή της από τον 3ο στη βαθμολογία Άγιο Θωμά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λύγισε ως... αδιάφορος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας