Τελευταία ενημέρωση 12:07, 16 Απρ 2024

Μανωλόπουλος: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα πολλά λάθη των παικτών του και στα χαμένα ριμπάουντ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Μέρλινς Κράιλσχαϊμ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα το παιχνίδι, κάναμε πάρα πολλά λάθη και αυτό μάς στοίχισε γιατί η αντίπαλη ομάδα ήταν πάντα μπροστά στο σκορ. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να πιάσουμε τον αντίπαλο στο σκορ τέσσερις φορές που μας ξέφυγαν και κάθε φορά ή κάναμε ένα λάθος χωρίς λόγο, ή χάναμε ένα ριμπάουντ», δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» και συμπλήρωσε:

«Τελειώσαμε έχοντας χάσει 16 ριμπάουντ και κάνοντας 21 λάθη. Πιστεύω ότι αυτό είναι έλλειψη συγκέντρωσης και ίσως και ψυχολογικό. Αν δεν διορθώσουμε αυτά τα δύο κομμάτια δεν μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Γκλάιμ: «Περήφανοι γι’ αυτή τη νίκη»

Από την πλευρά του ο προπονητής της HAKRO Μέρλινς Κράϊλσχαϊμ Σεμπάστιαν Γκλάιμ, δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε. Μία εκτός έδρας νίκη είναι πάντοτε πολύ δύσκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα είναι σπουδαίο για το σύλλογο μας που παίξαμε εδώ απόψε μπροστά σε αρκετούς φίλους της ομάδας που αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι στην Αθήνα. Επιθετικά δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά βρήκαμε τρόπους μέσα από συνεργασίες στην άμυνα και στα ριμπάουντ προκειμένου να κερδίσουμε το ματς. Και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη νίκη».

Όσο για την συνέχεια, επισήμανε:

«Διαθέτουμε ορισμένους παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά έχουμε και μερικούς παίκτες που δεν έχουν καμία ευρωπαϊκή εμπειρία. Το Σάββατο παίζουμε το επόμενο παιχνίδι μας για το γερμανικό πρωτάθλημα. Πρέπει λοιπόν να ετοιμαστούμε για αυτό το ματς, να βρούμε το ρυθμό μας και την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε την αναμέτρηση με την Μπάκεν Μπέαρς για το FIBA Europe Cup, αλλά τώρα προέχει το πρωτάθλημα»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Οκτώβριος 2021 16:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κατσίβελης: «Να κάνουμε restart με τον ΠΑΟΚ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας