Τελευταία ενημέρωση 05:28, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, που κάνοντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση επικράτησε επί του Ιπποκράτη με 2-0.

Εφτασε έτσι τους 8 βαθμούς, ενώ ο Ιπποκράτης υπέστη τη 2η συνεχόμενη ήττα του μένοντας στους 6 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, ενώ έχασαν και δύο παίχτες στη διάρκεια του ματς λόγω τραυματισμών, χωρίς βέβαια αυτό να μειώνει τη νίκη των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα προηγήθηκε στο 44΄με τον Γεωργαντώνη, ενώ στο 54΄ο Χρυσανθακόπουλος έκανε το 2-0. Στο 66΄ο Ιπποκράτης είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να μειώσει όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο εξαιρετικός Θεοφανίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Μπότη.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Γκιώνης, Πολυμέρου, Χρυσανθακόπουλος (76΄Ξυδούς), Χαραλάμπους Π., Χαλιβελάκης (58΄Γιαννόπουλος), Θεοδωρακάτος (76΄Μπαμπότση), Βογατσάς, Χαραλάμπους Χ., Γεωργαντώνης (70΄Δουδουμόπουλος), Ραπάι.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ, Νάκο, Γκουντουβάς, Μίχος (72΄λ.τ. Μελέτης), Σάσσαλος, Λουκάκης, Μπότης, Τεννές Ε. (15΄λ.τ. Δρόσος), Τζαβέλλας, Αγγελόπουλος, Γεροδημήτρης.

Πηγή stoplekto.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενίσχυση με Μωραϊτη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας