Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρεμιέρα με ήττα στη Τρίπολη

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρά την καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιος Ιερόθεος ηττήθηκε χθες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής από τον Παναρκαδικό με 2-0 στη Τρίπολη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιος Ιερόθεος ήταν ανώτερος, έχοντας μάλιστα και δυο δοκάρια. Στα 10 δευτερόλεπτα ο Κωτσερίδης με σουτ σημάδεψε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τσιμπούκα στο 28′.

Ο Παναρκαδικός κόντρα στη ροή του παιχνιδιου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Λιακόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κονδύλης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες.

Οι Αρκάδες διαχειρίστηκαν εξαιρετικά στο δεύτερο μέρος το προβάδισμα τους και μάλιστα, το διεύρυναν. Στο 60′ ο Καμπεράι ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μενάι, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Αλβανός φορ έκανε το 2-0, το οποίοέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Παναρκαδικός: Μάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι, Παπαλάμπρος, Γλέζος, Καμπεράι, Κολιόπουλος, Κονδύλης

Άγιος Ιερόθεος: Σφύρλος, Μπαλωμένος, Ντόκο, Καρδάμης, Μενάι, Κυριαζής, Κωτσιαρίδης, Τσαπούρας, Τσιμπούκας, Φερεντίνος, Γκολφινόπουλος.

Πηγή: arcadiasports

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 17:07