Τελευταία ενημέρωση 14:19, 20 Απρ 2024

Σαλούστρος: «Να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελική ευθεία μπήκε  από χθες η προετοιμασία του Περιστερίου Vitabiotics, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (20/10, 19:00) με την Μπάκεν Μπέαρς, για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ πριν μπουν στο παρκέ οι «κυανοκίτρινοι» είδαν στο βίντεο τον αντίπαλό τους.

Εκτός του Τζος Χάγκινς, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο που είχε υποστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια μετά την ήττα στο Μινσκ από την Τσμόκι, πρέπει να κερδίσουμε», ανέφερε ο αρχηγός του Περιστερίου Vitabiotics Χρήστος Σαλούστρος για την αναμέτρηση με την Μπάκεν Μπέαρς και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια:

«Θέλω να κάνω μια πρόσκληση στον κόσμο, να έρθει να μας στηρίξει για να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που είναι σημαντικό για την συνέχεια των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων».

Όσο για την εικόνα του αντιπάλου, ο έμπειρος φόργουορντ επισήμανε:

«Είναι μία σκληρή ομάδα, που έχει πολύ τρανζίσιον στο παιχνίδι της. Είναι μία ομάδα που δεν έχει τίποτε να χάσει. Όμως, για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, θα δώσουμε το 100% και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε. Γιατί, μόνο η νίκη είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Οκτώβριος 2021 18:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Την σήκωσαν» στη Σύρο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας