Τελευταία ενημέρωση 08:06, 25 Απρ 2024

Για τρία οκτάλεπτα άντεξε με την Βουλιαγμένη

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν τα κατάφερε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη στον εντός έδρας αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης, αφού ήταν μεν ανταγωνιστική τις πρώτες τρεις περιόδους του παιχνιδιού, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το ρυθμό των «μπέμπηδων» και ηττήθηκε με σκορ 12-5.

Μετά το πρώτο οκτάλεπτο που ήταν αναγνωριστικό και στη διάρκεια του οποίου οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα τέρμα, στη δεύτερη περίοδο, με το 1-3 που σημείωσαν, είχαν μία διαφορά τριών τερμάτων από τους «κυανοκίτρινους». Στο τρίτο οκτάλεπτο οι πολίστες του Κώστα Λούδη έπαιξαν εξαιρετικά και κέρδισαν με 3-2, μειώνοντας το σκορ της αναμέτρησης σε 4-6 ως εκείνο το σημείο. Όμως, η κούραση και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα πόλο του ΓΣΠ το τελευταίο διάστημα επέτρεψαν στην Βουλιαγμένη με ένα επιμέρους 1-6 στο τελευταίο οκτάλεπτο να φτάσει στη νίκη.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας Ντόρι 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος, Μυρίλος, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μαστογιαννάκος, Χωματάς

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 1, Πάπαριτς 3, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 1, Κωνσταντόπουλος, Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Γιαννάτος, Μπελέσης Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λούδης: «Μας στοίχισε η κούραση» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας