Τελευταία ενημέρωση 07:20, 20 Απρ 2024

Παράσχος: «Τώρα για μας το ματς με τον Ιωνικό είναι το παν»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα έδωσε ο  Γιώργος Παράσχος, καθώς αφού έκανε μια αποτίμηση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ τόνισε ότι πλέον το ματς με τον Ιωνικό έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση:

«Το σκορ είναι τέτοιο που δεν μας δίνει περιθώριο να πούμε πολλά πράγματα, γιατί όποιος δεν το έχει δει και βλέπει το σκορ στο 3-0, θα μείνει εκεί και θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, άσχετα αν δεν καταφέραμε να περιορίσουμε κάποια “χοντρά” λάθη. Γενικότερα η εικόνα της ομάδας μας δεν αντιπροσωπεύεται σε αυτό το 3-0. Βγήκαμε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό κι εκεί πρέπει να δουλέψουμε, γιατί κάτι μας φταίει εκεί και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτή τη ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο μέχρι να βρει τον δρόμο της και πάνω από όλα, θέλουμε μια νίκη για να βγάλουμε αυτό το άγχος, γιατί παίζουμε με άγχος ψάχνοντας την πρώτη νίκη».

Για τα γκολ που δέχεται ο Ατρόμητος στα τελευταία λεπτά των αγώνων του:

«Υπάρχει μια αμυντική ασυνεννοησία και δεν μιλάμε όπως πρέπει και δεν μπορούμε να κατευθύνουμε τους παίκτες για να προλαμβάνουμε το κακό. Όταν όμως παίζεις με την ΑΕΚ και έχει τον Αραούχο που εκμεταλλεύεται κάθε φάση… Η φάση του πέναλτι έχει αρχίσει από μία δική μας ξεκάθαρη φάση. Είναι λεπτομέρειες που ομάδες με αυτή την ποιότητα τα αξιοποιούν».

Τι πρέπει να αλλάξει, για να διαφοροποιηθεί και το κλίμα:

«Χρειαζόμαστε μια νίκη και θα πρέπει στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, γιατί είναι σίγουρο ότι θα βρούμε ευκαιρίες, να έχουμε το καθαρό μυαλό και να τις εκμεταλλευθούμε. Έτσι θα βρούμε τον δρόμο μας».

Για το αν το ματς με τον Ιωνικό είναι τελικός:

«Είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Ακολουθά ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και για μας το ματς με τον Ιωνικό είναι το παν. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να το κερδίσουμε».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 16:37
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στρέφει το βλέμμα του στον Ιωνικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας