Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι απουσίες λύγισαν το Περιστέρι

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι σημαντικές απουσίες της ομάδας υδατοσφαίρισης του Περιστερίου κόστισαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου ηττήθηκε με 9-6, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 36ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Κώστα Λούδη το επόμενο Σάββατο (16/10, 18:00) στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» η πανίσχυρη ομάδα της Βουλιαγμένης.

Οι «κυανοκίτρινοι» αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο χωρίς τους Φίλιππο Καραμπέτσο, Φάρκας Ντόρι και Γιάννη Αγκόρτσα. Βρέθηκαν πίσω στο πρώτο οκτάλεπτο (4-2), κατάφεραν να ανακτήσουν τον έλεγχο στο δεύτερο (1-2), το τρίτο ήταν ισορροπημένο (2-2), αλλά στο τέταρτο και τελευταίο αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί στην επίθεση και αυτό οδήγησε στην ήττα.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζάλας, Σουρέδης, Μπράϊμης 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 4, Δήμου 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μπρακορέλης.

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Παπανικολάου, Μυρίλος, Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 2, Καρούντζος 2, Μαστρογιαννάκος, Παπασηφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Κυριαζής, Χωματάς.