Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η στήλη «Ιεροθιώτικα» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη «Ιεροθιώτικα» από το Αθλητικό Περιστέρι, τεύχος 23.

---- Καλό Φθινόπωρο! Το ξέρω με περιμένετε με αγωνία για να σας γράψω τα τελευταία νέα από την ομάδα της γειτονιάς μας. Τα Ιεροθιώτικα!. Αναρωτιέμαι όμως έχει μείνει κανείς Ιεροθιώτης στην ομάδα; Παίκτης Ιεροθιώτης γέννημα θρέμμα δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας και είναι πολύ κρίμα. Κρίμα για την προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία.

---- Μην περιμένετε να ωραιοποιώ τα πράγματα στην ομάδα και σας το λέω με πάση ειλικρίνεια ότι ακούω παντού παράπονα. Ξεχάστε τα παράπονα που έκανα εγώ, σβήστε τα εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με πρόσωπα αλλά με την ομάδα και δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα.

 ---- Όπως σας είπα δεν υπάρχει ούτε ένα Ιεροθιωτόπουλο στην Ανδρική Ομάδα. Απίστευτο και όμως αληθινό και πρέπει να το σημειώσω. Αυτή είναι η αλήθεια. Ένα παιδί που δεν θέλω να κατονομάσω είχε μείνει και το κάλεσαν να του πουν ότι δεν χωράει στο ρόστερ της ομάδας. Γέννημα θρέμμα. Ούτε σαν 26ος παίκτης και του διαμήνυσαν ότι θα του δώσουν το δελτίο να πάει στην ευχή του Θεού.

---- Πήγε το παιδί να πάρει το δελτίο του και τι του λένε; «Θα μείνεις ελεύθερος αλλά με ένα όρο; Δεν θα πας στον Άρη Πετρούπολης. Θα σε πάμε εμείς στην Κηπούπολη». Συγνώμη αλλά αυτά δεν γίνονται σε παιδιά. Άμα δεν το θέλεις ένα παιδί και του δίνεις το δελτίο δεν του βάζεις και όρους από πάνω. Με παιδιά δεν παίζουμε.

---- Τώρα γιατί δεν ήθελαν να πάει το παιδί στην Πετρούπολη, εγώ θα σας το πω αν και στη γειτονιά όλα μαθαίνονται. Επειδή έχει καλές σχέσεις με την ομάδα του Άρη και την στηρίζει ο Βαγγέλης ο Ρούσσος. Πραγματικά θέλω κάτι καλό να σκεφθώ γι’ αυτή την ομάδα της γειτονιάς και έχω χάσει τα λόγια μου.

---- Για την Ανδρική Ομάδα δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Μακάρι αυτή η «πατέντα» που εφαρμόστηκε μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας να αποδώσει καρπούς. Αν δεν γινόταν πάντως αυτή η «πατέντα», η ανάθεση δηλαδή του management σε εταιρία μάνατζερ (Πυθέας), ο Ιερόθεος δεν θα έπαιζε στη Γ’ Εθνική για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχε παίκτες και δεν θα μπορούσε να πάρει παίκτες.

---- Τώρα αν αυτά τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, είναι «άλλο καπέλο». Γίνεται πάντως μια καλή προσπάθεια και πρέπει να πιστωθεί στους παίκτες και στον προπονητή. Μακάρι να ευδοκιμήσει. Και η εκτίμηση μου είναι ότι αν η ομάδα καταφέρει να μείνει στη Γ’ Εθνική θα είναι προσωπική επιτυχία του προπονητή Πέτρου Ζουρούδη.

---- Στο Κύπελλο Ελλάδας πάντως ο Ιερόθεος δεν δήλωσε συμμετοχή. Για οικονομικούς λόγους προφανώς αλλά μικρό το κακό. Δεν χάθηκε ο κόσμος και το εννοώ. Εντάξει το πρεστίζ της ομάδας ούτως ή άλλως χειρότερα πλήγματα έχει δεχθεί τι να λέμε τώρα, το κύπελλο μας μάρανε..

--- Χρέη τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Δημήτρης Τσιαμπουρής που πέρασε προ διετίας από το συγκεκριμένο πόστο ενώ πριν καμιά δεκαετία ήταν και προπονητής. Γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο και θα του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του πριν σας αφήσω και στείλω την αγκαλιά μου σε όλους σας..