Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Το' πε, το πε ο παπαγάλος πως ο Φύσσας...»

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντάξει, κάπου αρχίζουμε να χάνουμε τη μπάλα. Την έχουμε που την έχουμε χάσει μην την εξαφανίσουμε κιόλας.

Μέσα στον ορυμαγδό των δημοσιευμάτων και την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν στοχευμένα να μας επιβάλλουν κάποιοι συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση Φύσσα. Η πτυχή της ένορκης κατάθεσης του στον Ανακριτή που κατέρρευσε πανηγυρικά και αποδείχθηκε σε πρώτη φάση η πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος του Ατρόμητου. Το θέμα είναι όμως ακόμη και τώρα που ο Ειδικός Ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα δικαίωσε τον Ατρόμητο εμφανίζονται κάποιοι «παπαγάλοι» που επιμένουν και θέλουν να δικαιώσουν τον Φύσσα.

Σώνει και καλά ότι ο Φύσσας που αποδείχθηκε ότι όσα κατέθεσε είναι ψευδή, να βγει φανεί ότι είναι αληθινός. Σώνει και καλά να κάνουμε το ψέμα αλήθεια. Ακόμη και τώρα που η δικαιοσύνη αποφάνθηκε σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον και δεν επέβαλε κανένα περιορισμό στους Σπανό και Αγγελόπουλο έστω και για τα μάτια του κόσμου αν ήθελε να το κάνει. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο ακράδαντα στοιχεία παρουσιάστηκαν με πιο σημαντική τη δήλωση του Σα Πίντο.

Και όμως ο Φύσσας που πολύ σωστά το peristerisports τον χαρακτήρισε κολλεγιόπαιδο από τη Νέα Σμύρνη να φαίνεται ότι κάποιοι τον πούλησαν και του έβγαλαν το χαλί κάτω από τα τραπέζι. Μονά - ζυγά να βγει δηλαδή ο Φύσσας κερδισμένος. Ο χαμένος πανηγυρικά να βγει κερδισμένος όπως και να' χει. Πάει θα τρελαθούμε εντελώς!