Τελευταία ενημέρωση 03:13, 18 Απρ 2024

Bastakos Show στην τριάρα της Κ20 με ΟΦΗ

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οne Bastakos show στο σημερινό ματς πρωταθλήματος για τον Ατρόμητο Κ20 που ξέσπασε στην επανάληψη κι επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία του ΟΦΗ με σκορ 3-0 στο γήπεδο του Ηφαίστου.

 

Ο νεαρός μέσος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στην επανάληψη και έκανε τη διαφορά πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας την ασίστ στο πρώτο.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της δεν φόρτσαρε στο πρώτο ημίχρονο και η απόδοση της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Στην επανάληψη η είσοδος του Μπαστακού στάθηκε καταλυτική και το έργο για την κατάκτηση της νίκης έγινε πολύ εύκολο.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και το πρώτο παιχνίδι ως βασικού του ταλαντούχου Νταβιώτη που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Άγιο Ιερόθεο.

Από πάσα λοιπόν του Μπαστακού, ο  Ζούκας στο 62’ άνοιξε το σκορ. Στο 67’ ο Μπαστακός δέχθηκε την ασίστ του Τσατσόπουλου και με σουτ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της κρητικής ομάδας.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 72’ με πέναλτι του Μπαστακού που κέρδισε σε ανατροπή του ο Τσατσόπουλος.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα:  Θεοδωράκης, Τζιζτικαλάκης, Γιαταγανάκης, Μωραίτης, Κωστούλας, Παπασπύρος, Νταβιώτης, Παναγιωτόπουλος Δημ, Ζούκας, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπαστακός, Έκτορας Παναγιωτόπουλος, Βλάχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνέχισαν θεραπεία Νάστος - Νάπο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας