Τελευταία ενημέρωση 18:30, 03 Μαρ 2024

Ο Ατρόμητος στο συνέδριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για τις επιπτώσεις της Πανδημίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μίλησε ως κεντρική καλεσμένη η Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Κάτια Κοξένογλου σε συνέδριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πολυθεματικό Συνέδριο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Lions Quest Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας με θέμα «Πανδημία COVID-19. Απειλή ή ευκαιρία;». Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου ήταν Β' Αντιπρόδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και διευθυντής Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Σπηλιώτης.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν ο αντίκτυπος που αφήνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο η πανδημία της COVID-19 και βασική ομιλήτρια ήταν η Α’ Αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, που αναφέρθηκε στην επίδραση του κορωνοϊού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν μέσω αυτής της κατάστασης για το λαοφιλέστερο άθλημα.

Ο έτερος εκπρόσωπος από την οικογένεια του Αθλητισμού ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρωταθλητής Ευρώπης, Άγγελος Χαριστέας, που σημείωσε τη γενικότερη κατάσταση από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του Αθλητισμού».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Γαργάρα» ο Κλάτεμπεργκ το γκολ του Κωτσόπουλου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Άδικη ήττα στου Ζωγράφου
Να το...πάει όπως πέρσι και γιατί όχι!
Έπεσε στα Βριλήσσια

Έπεσε στα Βριλήσσια

03 Μαρ 2024 Ήφαιστος

Στο...μηδέν με Χολαργό

Στο...μηδέν με Χολαργό

03 Μαρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Aνεβαίνει συνεχώς

Aνεβαίνει συνεχώς

03 Μαρ 2024 Ανθούπολη

Σαρωτική με Άμιλλα

Σαρωτική με Άμιλλα

03 Μαρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας