Τελευταία ενημέρωση 14:30, 16 Απρ 2024

Υπεροπλία στα γκολπόστ (και) με Γιαννιώτη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπεροπλία κάτω από τα γκολπόστ αποκτά ο Ατρόμητος καθώς στο δίδυμο Πίριτς, Μανδά προστέθηκε και ο Ανδρέας Γιαννιώτης που επέστρεψε ως ελεύθερος υπογράφοντας για 1+1 χρόνο.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γιαννιώτη για τον επόμενο χρόνο, με τις δύο πλευρές να διατηρούν και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Ο Ανδρέας θεωρείται πια μέλος της οικογένειας της ομάδας μας, μετρώντας ήδη δύο χρονιές (2017/18, 2020/21) στην καριέρα του με το «Αστέρι» στο στήθος, έχοντας καταγράψει 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν ο βασικός μας τερματοφύλακας τη σεζόν 2017/18, στην οποία ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 4η θέση και με την αγωνιστική του απόδοση έφτασε μέχρι και την Εθνική ομάδα, πραγματοποιώντας και δύο συμμετοχές. Εκείνη τη σεζόν αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Τερματοφύλακας της Super League από τους συναδέλφους του στον ΠΣΑΠ, ενώ κατέγραψε τότε την 7η ιστορικότερη επίδοση απαραβίαστης εστίας (765 συνεχόμενα λεπτά) στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Εθνικό Γαζώρου και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στη συνέχεια με τη μορφή δανεισμού σε Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

Μετά τον Ατρόμητο αγωνίστηκε και πάλι στον Ολυμπιακό, ενώ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας