Τελευταία ενημέρωση 12:04, 16 Οκτ 2021

Με νίκες στο FIBA Europe Cup το ίδιο θα χαρούμε!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμη και αν η ομάδα δεν συνέχιζε το ευρωπαϊκό της ταξίδι, πάλι ο παρονομαστής θα ήταν ο ίδιος. Γιατί προέχει η διάκριση στο πρωτάθλημα που θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι.

Ο αποκλεισμός από τους ομίλους του BCL δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την επηρεάσει γιατί μια νέα ομάδα όταν χτίζεται δεν γίνεται να το πετύχεις από τη μια μέρα στην άλλη, ακόμη και όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου.

Στο κάτω της γραφής ο 6ος-7ος της Ελλάδας έπαιζε με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, τα μεγέθη δεν είναι τόσο μεγάλα που να θεωρείται δεδομένη η νίκη του 6ου-7ου της Ελλάδας. Πάνω στο παρκέ αποτυπώθηκε η αλήθεια, αν κάποια ομάδα άξιζε περισσότερο τη νίκη αυτή ήταν η Κλουζ.

Αν κέρδισε ο ΓΣΠ θα ήταν λόγω έδρας και η εμπειρία των παικτών του και της προσωπικότητας τους. Η έδρα βοήθησε αλλά η εμπειρία και η προσωπικότητα των παικτών δεν έκανε τη διαφορά. Αντίθετα τους είχε η Κλουζ.

Σε κάθε περίπτωση το Περιστέρι συνεχίζει σε ένα κατώτερο θεσμό στο FIBA Europe Cup. Κάτι σαν το europa conference league που έπαιξαν φέτος τρεις από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα οι δύο από τις τρεις αποκλείστηκαν και έμειναν μόνο ο ΠΑΟΚ. Μπορεί σε αυτό το θεσμό λοιπόν το Περιστέρι να τα πάει καλύτερα και να προχωρήσει. Εμείς με  νίκες του  ΓΣΠ στο FIBA Europe Cup το ίδιο θα χαρούμε μπορεί και περισσότερο!

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μανωλόπουλος: «Είμαστε απογοητευμένοι» »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας