Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μανωλόπουλος: «Ξεκινάμε με δυνατό παιχνίδι»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League φέρνει το Περιστέρι αντιμέτωπο (2/10) με τον Προμηθέα στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι «κυανοκίτρινοι» μετά την συμμετοχή στο τουρνουά του Ολυμπιακού έχουν την Δευτέρα (6/9) ρεπό και από την Τρίτη (7/9) θα μπουν στο γήπεδο για την προετοιμασία, η οποία οδεύει στην τελική ευθεία εν όψει των προκριματικών (13-17/9) του Basketball Champions League.

Μοναδική απουσία για το τεχνικό επιτελείο, είναι εκείνη του Χρήστου Σαλούστρου, που τραυματίστηκε στο χέρι στο δεύτερο 10λεπτο του αγώνα με την Μονακό. Ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» θα μείνει εκτός δράσης και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τις επόμενες ημέρες.

«Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα φαίνεται ότι είναι δύσκολο καθώς ξεκινάμε με ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα, αλλά όλοι θα παίξουν με όλους. Οι ομάδες δείχνουν πολύ ενισχυμένες και αυτό μαρτυρά πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα» εξηγεί ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος, σχολιάζοντας την κλήρωση της Stoiximan Basket League και συμπληρώνει: «Από κει και πέρα όμως, εμείς έχουμε έναν στόχο από την αρχή της σεζόν που είναι να περάσουμε από τα προκριματικά του Basketball Champions League στους ομίλους της διοργάνωσης και εκεί είμαστε προσηλωμένοι. Θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε».