Τελευταία ενημέρωση 15:35, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την απόκτηση του Έντισον Κιάφα ανακοίνωσε ο Ήφαιστος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Αθηνών, ο ΑΠΟ Ήφαιστος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμη σημαντική προσθήκη στις αγωνιστικές επιλογές του Λευτέρη Αλεξάκη.
Νέο μέλος της ομάδας μας, ο Έντισον Κιάφα, γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1989 στο Permet της Αλβανίας. Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ιωνικού, της Χαλκίδας, της Πεύκης, του Άγιαξ Ταύρου, του Θριάμβου Χαιδαρίου, των Τραχώνων, της ΑΕ Ηράκλειο, της Προοδευτικής και του Καραβά, ενώ highlight καριέρας είναι η συμμετοχή του στην προκριματική φάση του Europa League (2015 -2016) με τα χρώματα της Κουκέσι στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Λέγκια Βαρσοβίας (1-0).
Στην πρώτη του τοποθέτηση ο 32χρονος επιθετικός ήταν σαφής: “Ο Ήφαιστος είναι μια σταθερή αξία στη μεγάλη κατηγορία και είναι επιλογή μου να δουλεύω με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Ευχαριστώ τον προπονητή κ. Αλεξάκη για το ενδιαφέρον του και τον πρόεδρο κ. Μόσχο που έκανε την επιθυμία του, πράξη.
Συγκεντρώνομαι στην προετοιμασία και ανυπομονώ να τους δικαιώσω στο γήπεδο»
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αλεξάκης: «Δεν ωφελούν οι προβλέψεις» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας