Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφύζει από ποιότητα και ταλέντο

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από νωρίς στα…βάσανα, κάνοντας ωστόσο εκείνο που είχαν στερηθεί τόσους μήνες λόγω του lock down ,μπήκαν φέτος οι παίκτες της νέας Κ14 του Ατρόμητου με «όνειρα χίλια» ότι κανένα εμπόδιο δεν  θα παρουσιαστεί στο διάβα τους. Μια ομάδα που αποτελείται από παίκτες  γεννημένους το 2008 και η συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν πέρσι στην Κ13 η οποία «δουλεύτηκε» κυρίως από τον Γιώργο Πατατανέ με την υψηλή εποπτεία του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος Μάρκος Δήμος. Έγιναν ωστόσο 2-3 ποιοτικές προσθήκες με παίκτες που εξέφρασαν την επιθυμία να φορέσουν το «αστέρι» προερχόμενοι από άλλες ομάδες και η παρουσία τους θα προσδώσει ακόμη περισσότερο συναγωνισμό στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες.

Η Κ14 θα πάρει μέρος στο  Αttica Cup και θα δοκιμαστεί με όλες τις ομάδες του λεκανοπεδίου από την Α’ Εθνική (Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ)σε πολλά παιχνίδια που θα καταδείξουν και τη δυναμική της. Είναι πάντως μια ομάδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά που σφύζει από ταλέντο κι εκείνο που απομένει είναι να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Ο Μάρκος Δήμος που θα πάρει φέτος την σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας εφαρμόζοντας ωστόσο ένα μοντέλο σύμφωνα με το οποίο την εν λόγω ομάδα θα προπονήσουν  στη διάρκεια της χρονιάς όλοι οι συνεργάτες τους, έχει μόνο καλά λόγια να πει για τη νέα Κ14: «Εκτιμώ ότι η ομάδα αυτή έχει μεγάλη ποιότητα και ένα βαθύ ρόστερ που θα το χαρακτήριζα πλήρες. Όσον αφορά την εκπαίδευση των παικτών θα δώσουμε έμφαση στην τελειοποίηση των τεχνικών τους χαρακτηριστικών και της έντασης που πρέπει να έχουν στο παιχνίδι μέσα από ερεθίσματα που ενεργοποιούν την σκέψη. Αυτή η ομάδα μπορεί να υποσχεθεί πολλά πράγματα για το μέλλον και να βγει κερδισμένος ο Ατρόμητος αλλά και τα ίδια τα παιδιά».

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 21:46