Τελευταία ενημέρωση 13:24, 09 Αυγ 2022

Το lock down έκανε περισσότερο σοφές τις ομάδες!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν θα σας μιλήσω για τον Ατρόμητο και τον Γ.Σ.Π. όπως συνηθίζω να κάνω κάθε φορά που ανταμώνουμε φίλοι μου μέσα από τούτο εδώ το βήμα. Θα σας μιλήσω για τις άλλες ομάδες της πόλης μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ οι περισσότερες από τις οποίες δείχνουν να βγαίνουν περισσότερο σοφές. Μακάρι να έχουν παραδειγματιστεί από τον Ατρόμητο και τον Γ.Σ.Π. και στο μέτρο του δυνατού να έχουν πάρει στοιχεία από εκείνες για να γίνουν καλύτερες. Δεν το πιστεύω αλλά μακάρι. Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι μετά το πολύμηνο lock down, οι παράγοντες των ομάδων έχουν περισσότερη όρεξη για δουλειά λες και χτύπησε μέσα τους ένας διακόπτης επανεκκίνησης.

Οργανώνουν καλύτερα τις ομάδες τους, τις ενισχύουν περισσότερο, τις επικοινωνούν καλύτερα, γενικά υπάρχει ένας άνεμος διαφορετικός που σε προδιαθέτει ευχάριστα. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι οι ομάδες μας, ειδικά στο ποδόσφαιρο θα πάνε πολύ καλά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Δεν λέω όλες αλλά οι περισσότερες. Επίσης ευχάριστο είναι το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων χωρίς αυτό να σημάνει ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις όμως το πρόσημο έστω και αν είναι πρόωρα θα το χαρακτηρίσω θετικό.

Με κεντρικό καλεσμένο τον Ευθύμη Κουλούρη από εκεί και πέρα  και με μια αποκλειστική φωτογράφηση για τους φίλους της εφημερίδας, το τεύχος Αυγούστου ελπίζω να σας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά με ειδήσεις, σχόλια, θέματα από τις ομάδες τις πόλης και από όλα τα αθλήματα.

Είμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιρινού, στο μήνα που οι περισσότεροι από εσάς θα κάνετε τις διακοπές σας. Για λίγες ή για πολλές μέρες, στα εξοχικά σας ή σε κάποιο κατάλυμα όπου και να πάτε, όπου και αν είστε, φροντίστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να ξεκουραστείτε γιατί από τον Σεπτέμβριο έχει πάλι δουλειά. Και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τον covid-19, ειδικός δεν είμαι αλλά θα πάμε έτσι μέχρι το τέλος του 2021. Και μόνη λύση νομίζω ότι είναι το εμβόλιο. Ή θα νοσήσουν όσοι νοσήσουν, ή εμβόλιο. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Καλό Δεκαπενταύγουστο σας εύχομαι, να είστε καλά!.

Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Φιλικό στα χαρτιά στη Νεάπολη

Φιλικό στα χαρτιά στη Νεάπολη

08 Αυγ 2022 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πήρε τον Μπάτσι

Πήρε τον Μπάτσι

06 Αυγ 2022 Άγιος Ιερόθεος

Με Ντε Μποκ και Κιάρτανσον

Με Ντε Μποκ και Κιάρτανσον

06 Αυγ 2022 ΠΑΕ Ατρόμητος

Ενίσχυση με Γεωργακόπουλο

Ενίσχυση με Γεωργακόπουλο

04 Αυγ 2022 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας