Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική ισοπαλία με Λαμία 1-1

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βελτιωμένος συγκριτικά με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στον Ιωνικό, παρουσιάστηκε χθες ο Ατρόμητος με αντίπαλο τη Λαμία χωρίς να καταφέρει πάντως να πάρει τη νίκη (1-1).

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί, μόλις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με το σουτ του Καρτάλη (7’) να περνά άουτ και τον «κεραυνό» του Βασιλαντωνόπουλου (10’) έξω από την περιοχή να τραντάζει το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν στο 20’ και στο 23’ με τα σουτ του Μουνίθ να αποκρούονται από τον αντίπαλο γκολκίπερ, Σαράνοφ.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο  Μανούσος με πέναλτι στο 49’, ωστόσο η απάντηση για τον Ατρόμητο ήρθε άμεσα. Συγκεκριμένα, στο 57’ ο Κουλούρης με πλασέ μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύθηκε την εξαιρετική πάσα του Μουνίθ, διαμορφώνοντας το 1-1.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 79’ με το σουτ του Μπεντινέλι να περνά λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (71’ Νταβιώτης), Χατζησαϊας (67’ Μαυρομμάτης), Στρούγγης (86’ Οικονομίδης), Καστεγιάνο (81’ Αθανασίου), Σάλομον, Νάτσος (71’ Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (62’ Μπεντινέλι), Μουνίθ, Κλωναρίδης (62’ Πισάνο), Κουλούρης (81’ Κωτσόπουλος).