Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συζητούν ΠΑΟΚ - Ατρόμητος για Τσιγγάρα

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σύμφωνα με το sdna σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ατρόμητος καθώς οι Περιστεριώτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα.

Ο Ατρόμητος έχει στρέψει το βλέμμα του στην περίπτωση του εορτάζοντα - κλείνει σήμερα τα 21- Χάρη Τσιγγάρα, έχοντας κάνει ήδη μια πρώτη κρούση στους Θεσσαλονικείς για την απόκτησή του. Με τον νεαρό χαφ να μπαίνει στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του και να έχουν σημειωθεί κάποιες πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος μπαίνει στην εξίσωση της συζήτησης με νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, στο Περιστέρι επιθυμούν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ως ελεύθερη μεταγραφή, αντιλαμβανόμενοι -ωστόσο- πως ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τα δικαιώματά του με... ευκολία δεδομένου πως πρόκειται για ένα παιδί των ακαδημιών του συλλόγου.

Μάλιστα, το report του Ραζβάν Λουτσέσκου, ακόμη κι αν ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται σε βασικό πλάνο, είναι άκρως θετικό, θεωρώντας πως μπορεί εν καιρώ να αξιοποιηθεί, εφόσον πάρει παιχνίδια στα πόδια του.. Ως εκ τούτου η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η «χρυσή» τομή στα θέλω των δύο ομάδων προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα της μετακίνησης ενδεχομένως με μια ρήτρα επαναγοράς του από τον ΠΑΟΚ. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.