Τελευταία ενημέρωση 11:26, 25 Απρ 2024

Κωστούλας: «Ατρόμητος μαχητής και μια οικογένεια»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο λόγος στον 19χρονο Λαρισαίο Μάριο Κωστούλα, είναι το στόπερ της Κ20 του Ατρόμητου που δεν χάνει κεφαλιά και είναι ασταμάτητος στο ψηλό παιχνίδι.Ο  ίδιος μας αποκαλύπτεται στο peristerisports και μας μιλάει για το πως και το που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, το πως ήρθε στον Ατρόμητο αλλά και τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.Ο Μάριος Κωστούλας παρά την θέση του ως στόπερ έχει βάλει και  2 γκολ απέναντι στον Πανθρακικό και τον Πλατανιά και χαρακτηρίζει τον Ατρόμητο μαχητή, από εκεί που έχει  βγει και το FENTAGIN,το όνομα των οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου!
 
 
Πες μας λίγα λόγια σένα ,για τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα,πότε και που ξεκίνησες  να παίζεις ποδόσφαιρο;
 
Έβλεπα τον μεγάλο μου αδερφό και τον πατέρα μου να παίζουν σε αγώνες όταν ήμουν μικρός και μου άρεσε πάρα πολύ και κάποιες φορές με έπαιρναν μαζί τους και κλοτσούσα μια μπάλα στην γωνιά του γηπέδου. Γενικώς προσπαθούσα πολύ ,ώσπου στα 8 μου με γράψανε στο ίδιο σωματείο που έπαιζε και ο αδερφός μου στον Πηνειό Λάρισας!Εκεί συνάντησα έναν αξιαγάπητο προπονητή τον κ.Παναγιώτη Τσάκο που λάτρευε την δουλειά του και ειδικά να ασχολείται με τους βενιαμίν της ομάδας ,τα junior..Έπειτα απο εκεί πέρασα απο 2 ακόμα ομάδες τον Τοξότη και τον 'Ολυμπο ώσπου το ενδιαφέρον της Πελασγιώτιδας μου τράβηξε την προσοχή γιατί ήταν εκεί και ο αδερφός μου.'Επαιξα ενα χρόνο στο παιδικό-εφηβικό και είχα 2 πολύ καλούς ανθρώπους τον κ.Θοδωρή Mπαλώτη και τον κ.Γιάννη Γαστερίδη.Πριν καν προλάβω να συμπληρώσω τα 14 μου ο κ.Κώστας Τζουρτζουκλής της αντρικής ομάδας της Πελασγιώτιδας με έριξε στα βαθιά και έκανα την πρώτη μου συμμετοχή σε τοπικό πρωτάθλημα.Την επόμενη χρονιά δεν έχασα παιχνίδι στο τοπικό πρωτάθλημα, ούτε και σε μικτές και περιφέρειες.
 
Πως ήρθες στον Ατρόμητο;
 
Ο κ.Αποστόλου με είχε δει σε αγώνα με τις μικτές ενώ το καλοκαίρι είχα μιλήσει με τον κ.Θεοδώρου της Κ-15 του Ατρόμητου και με βοήθησε να έρθω, να αρπάξω την ευκαιρία απο τα χέρια και να δοκιμαστώ στον Ατρόμητο της Κ-20!Είχα άγχος στην πρώτη προπόνηση αλλά είπα απο μέσα μου οι ευκαιρίες δεν θα είναι πολλές και έτσι τα έδωσα όλα αυτές τις δύο μέρες. Μετά ,στο τέλος με έπιασε ο κ.Αποστόλου με τον κ.Τάκη Μιχαλέτο και μου είπαν καλά λόγια και οτι θέλουν να ξανάρθω και έτσι υπέγραψα στον Ατρόμητο Κ-20!
 
Πως είναι η ζωή στην Αθήνα και το να μένεις χωρίς του γονείς σου ,για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου;
 
Πριν αποχωριστώ τους γονείς μου,σαν ιδέα ήταν εύκολο στο μυαλό,ότι θέλει ένα παιδί έλεγα αλλά σε τέτοια ηλικία μόνο εύκολο δεν ήταν.Στην αρχή ήταν δύσκολα είχα να αντιμετωπίσω ισάξιους και καλύτερους συμπαίκτες απο εμένα,δεν είχα απο κοντά κάποια στήριξη μόνο τηλεφωνικά.Κυρίως έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός στο τι τρώω,τι ώρα γυρνάω σπίτι,να είμαι Κύριος στο σχολείο γιατί εκπροσωπούσα και ένα όνομα πίσω στην πλάτη μου με το όνομα Ατρόμητος!
 
Eίχες άλλες προτάσεις πριν υπογράψεις στον Ατρόμητο;
 
Είχα δοκιμαστεί πριν έρθω στον Ατρόμητο,στον Ολυμπιακό ενώ υπήρξαν κάποιες κρούσεις απο την ομάδα της ΑΕΛ και του Τυρνάβου χωρίς το κάτι σοβαρό και έτσι με άρπαξε ο Ατρόμητος.
 
Πως αισθάνθηκες την μέρα που ο Ατρόμητος σε ενέταξε στην οικογένειά του;
 
Για μένα ήταν μια μεγάλη χαρά πιο πολύ για την οικογένειά μου και ειδικά για τον πατέρα μου απο το πρωί μέχρι το βράδυ με έτρεχε στα γήπεδα και στις χαρές και στις λύπες ήταν πάντα εκεί να μου λέει τα κακά και τα καλά σαν πατέρας,φίλος και αδερφός μαζί!Το ήθελα κάτι τέτοιο για να τον κάνω χαρούμενο.Όσο για τον Ατρόμητο ένιωσα σαν να τους ήξερα καιρό, ήταν τόσο φιλικοί και καλοί μαζί μου που προσαρμόστηκα γρήγορα στα καθήκοντά μου!
 
Στόχος σου το επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου;
 
Αυτός ο στόχος είναι ένα όνειρο πιστεύω για κάθε παιδί που αγωνίζεται εκεί έξω για το μέλλον του πρωί βράδυ δουλεύοντας με μια μπάλα στα πόδια.Εγώ ήρθα εδώ με έναν σκοπό οτι θα προσπαθήσω μέχρι όσο με παίρνει και αν δεν έρθει το επαγγελματικό συμβόλαιο απο τον Ατρόμητο δεν θα τα παρατήσω.Αυτό που χρειάζεσαι έχω μάθει στην ζωή μου δεν είναι μόνο το ταλέντο και να κατέχεις τον τόπι , αλλά και η σκληρή δουλειά για να πετύχεις!!
 
Ποιο είναι το  μυστικό της επιτυχίας,που φέρνει την ομάδα σας 2η μόλις πίσω απο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό;
 
Μπορεί πέρσι να μην τα καταφέραμε με τον κ.Ρίζο και τον κ.Σαρακινό γιατι ήμασταν σχετικά μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά χωρίς απόλυτη χημεία..Φέτος,απο την προετοιμασία έβλεπα μια όρεξη και τόσο πάθος και δίψα για δουλειά απ'όλα τα παιδιά για να πρωταγωνιστήσει αυτός ο Ατρόμητος στην Κ-20 και όλο αυτό διότι πέσαμε πάνω κατά την γνώμη μου στον άνθρωπο που θέλει κάθε παιδί σε τέτοια ηλικία,με όρεξη για δουλειά να σου μάθει ότι θέλεις και ότι είναι δυνατόν να σου δείξει ,τον κ.Γιώργο Κορακάκη που του οφείλουμε πολλά!
 
Χαρακτήρισε την ομάδα σου με 3 λέξεις!
 
Ο Ατρόμητος πλέον για μένα είναι μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί παντού. Ένας μαχητής πραγματικά και πάνω απ'όλα οικογένεια!!Απο εκεί βγήκε εξάλλου το Fentagin απο το μαχητής!
 
Λίγα λόγια για τον προπονητή σου και τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά μαζί σας.
 
Συνεργάστηκα μια χρονιά πέρσι με τον κ.Άρη Σαρακινό και τον κ.Σωτήρη Ρίζο,με πίστεψαν και μου δώσανε μια γεμάτη σεζόν με 30 παιχνίδια,όπου εκεί είχα να αντιμετωπίσω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές,γερά πνευμόνια,δυνατούς παίκτες και επίσης ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αυτό με βοήθησε να γίνω πιο έμπειρος και να βελτιωθώ και για αυτό τον λόγο τους ευχαριστώ! Για φέτος έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Γιώργος Κορακάκης που πρόσφατα ήταν στην θέση μας σαν ποδοσφαιριστής το πόσο πολύ μας ψυχολογεί και ξέρει ακριβώς τι θέλουμε και τι έχουμε. Πιστεύω μας κάνει πολύ καλό και αυτό έχει φανεί.Επίσης με τον καλό συνεργάτη του Βασίλη Καλτσή που είχαμε για λίγο διάστημα και τον γυμναστή μας Τάσο Μπαμπανιώτη που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ την φετινή χρονιά και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος γιατί όπως λένε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
 
Σε ποιον παίκτη θα ήθελες να μοιάσεις;
 
Μου αρέσει πολύ ο Puyol ,αυτό το πάθος που έβγαζε σε κάθε παιχνίδι πραγματικά έδινε και την ψυχή του και έκανε και τους υπόλοιπους 10 συμπαίκτες του να παίζουν σαν και αυτόν..Σεβασμός και τίποτα άλλο για αυτόν τον μεγάλο αρχηγό που λέγεται Puyol!
 
Ποια η αίσθηση να προπονείσαι με την πρώτη ομάδα ,όταν σας δίνεται η ευκαιρία;
 
Έβλεπα όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές μικρός στην τηλεόραση και στο γήπεδο και έλεγα μακάρι να μου δοθεί και εμένα η ευκαιρία όταν μεγαλώσω να μπορέσω να βρεθώ έστω και σε μια προπόνηση ως συμπαίκτες η και αντίπαλοι και αυτήν την στιγμή ο Ατρόμητος δίνει την ευκαιρία σε πολλούς απο εμάς της Κ-20 να δείξουμε αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε η όχι..
 
Ένα μήνυμα σε όσους σε στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα σου!
 
Θέλω να πω στα άτομα που με αγαπούν και με στηρίζουν οτι η ζωή είναι απρόβλεπτη και χρειάζεται και τύχη.. Απο την μία μπορεί να σε φτάσει στον ουρανό και απο την άλλη να σε πάει στον πάτο.Δεν έρχονται όλα όπως τα σκεφτόμαστε και τα ονειρευόμαστε θέλει θυσίες παντού για αυτό να συνεχίσουν να με στηρίζουν ακόμα και εγώ αν τους απογοητεύσω κάποια στιγμή,είτε το αντίθετο!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 00:12
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας