Τελευταία ενημέρωση 18:11, 18 Απρ 2024

Σαλούστρος: «Τιμή και ευθύνη η αρχηγία της ομάδας»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καθημερινά οι ρυθμοί προπόνησης ανεβαίνουν στο Περιστέρι από τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους συνεργάτες του, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» πρέπει να είναι έτοιμοι για τα προκριματικά (13-17/9) του Basketball Champions League που θα διεξαχθούν στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι πλέον ο αρχηγός της ομάδας και ο πιο μεγάλος (αν και είναι μόλις 31 ετών) στο φετινό ρόστερ του Περιστερίου.

«Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι αντίπαλός μας, δεν είναι μαζί μας! Γιατί έχουμε μόνο ένα μήνα ουσιαστικά για να προετοιμαστούμε για δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι δύο και θα είναι δύο. Και εκτιμώ ότι θα είμαστε πολύ χαρούμενοι σε ένα μήνα από τώρα, ολοκληρώνοντας τον πρώτο στόχο που είναι να περάσουμε στους ομίλους του Basketball Champions League.

Γι’ αυτό άλλωστε έχουν γίνει και όλες αυτές οι κινήσεις και έχουν έρθει αυτοί οι παίκτες που πήρε η ομάδα. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη ημέρα στην δουλειά που πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον πρώτο στόχο μας», ανέφερε ο «κάπτεν» των «κυανοκιτρίνων», αναφερόμενος στην δουλειά που γίνεται από την έναρξη της προετοιμασίας.

Για το στοιχείο που θα διακρίνει την ομάδα τη νέα χρονιά, ο 31χρονος φόργουορντ, εξήγησε:

«Απο την πρώτη ημέρα που ήρθα, το στοιχείο της ομάδας του Περιστερίου είναι γενικότερα η μαχητικότητα. Είναι το πνεύμα αυτό το οποίο δεν μας επιτρέπει να είμαστε χαλαροί σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουμε κατά κάποιο τρόπο την σε εισαγωγικά κακή παρένθεση που αποτέλεσε η περυσινή παρουσία της ομάδας στην Α1. Και ταυτόχρονα να δείξουμε ότι έχουμε ανακάμψει από την κατάσταση την περυσινή και να βγούμε μπροστά φέτος και να κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε πέρυσι. Αυτό θα είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω».

Όσο για την ευθύνη της ανάληψης της αρχηγίας, ο Χρήστος Σαλούστρος, τόνισε:

«Είναι τεράστια τιμή, τεράστια ευθύνη, η αρχηγία της ομάδας. Το Περιστέρι αυτό τον τρίτο χρόνο γίνεται η μακροβιότερη δική μου ομάδα στην Α1. Θα ισοφαρίσω μεχρι το τέλος της χρονιάς την τριετία μου στον Φιλαθλητικό. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι προσωπικό επίτευγμα το να παραμένεις σε μια ομάδα τόσο χρονικό διάστημα, που πλέον δεν το κάνουν πολλοί παίκτες. Με τιμά ιδιαίτερα η ανάληψη της αρχηγίας, δεν με γεμίζει καθόλου άγχος. Ίσα - ίσα μου δίνει παραπάνω κίνητρο και θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Είναι και λίγο αστείο, γιατί είμαι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της ομάδας. Θα τα δώσω όλα για να αντεπεξέλθω στα καθήκοντα μου και ως παίκτης και ως αρχηγός της ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έρχεται αύριο ο ΜακKρί »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας