Τελευταία ενημέρωση 09:10, 20 Απρ 2024

MVP της 33ης αγωνιστικής ο Γκορμπούνοφ

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 
Με το συντριπτικό ποσοστό ψήφων του 69,52 % ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 33ης αγωνιστικής με τις απίθανες επεμβάσεις που έκανε στο ματς με τον Πανιώνιο. Η βράβευση του θα γίνει την Παρασκευή στις 8 το βράδυ στο Αtromitos καφέ.
Αντίθετα ο Στέφανο Ναπολεόνι έχασε το βραβείο του καλύτερου γκολ για ελάχιστη διαφορά από τον Μπενίτες του Ολυμπιακού, 41,06% έναντι 40,77%.
 
Όταν πάντως μιλάμε για τον Αντρέι Γκορμπούνοφ αναφερόμαστε σε έναν χαμηλών τόνων άνθρωπο ,που όσο καιρό είναι στην ομάδα δεν έχει δώσει δικαιώματα και  συνεχίζει να εκπλήσσει του πάντες με την απόδοσή του.
 Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρόμητου και  η πρώτη του κλήση στην Εθνική Λευκορωσίας πλέον είναι γεγονός!
Πολλές φορές ο ίδιος έχει σώσει την ομάδα του ,με αποκορύφωμα το ματς με τον Πανιώνιο που χαρακτηρίζεται ήρωας με τις επεμβάσεις που έκανε μία μετά την άλλη και κράτησε την ομάδα στα χέρια του ενώ με την συμβολή του ήρθε η τεράστιας σημασίας νίκη!
 
Σίγουρα  η προσθήκη του στον Ατρόμητο θεωρείται πολύ σημαντική καθώς ο Γκορμπούνοφ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νιόπλια και η σταθερότητά του ,τον έχει φέρει σε πολύ θετικά αποτελέσματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ατρόμητο.
 
Το ντεμπούτο του Λευκορώσου πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2014  στο Περιστέρι απέναντι στην Ξάνθη και απο τότε είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.
Το καλό είναι ότι υπάρχει ανταγωνιστικότητα πλέον στην θέση του τερματοφύλακα καθώς και ο Λουίτζι Τσέναμο είναι και αυτός ένας εξίσου έμπειρος τερματοφύλακας!
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 14:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και τώρα κολλεγιόπαιδο της Νέας Σμύρνης τι; »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας