Τελευταία ενημέρωση 01:53, 20 Απρ 2024

«Μας δικαίωσε και θα συνεχίσει»!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Νίκος Δεμίρης προανήγγειλε, μέσω του peristerisports, ανανέωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Τρανό.

 Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Θοδωρής Τρανός στην προπονητική του καριέρα! Ο νεαρός προπονητής ανέλαβε τα ηνία του Ηφαίστου κάπου στα μέσα της σεζόν, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τάμπρατζη, σε ένα χρονικό σημείο όπου η ιστορική ομάδα βρισκόταν σε δυσχερέστατη θέση, αναφορικά με την προσπάθεια που έκανε για αποφυγή του υποβιβασμού στη Β' κατηγορία. Παρ' όλα αυτά, με σωστή και ώριμη δουλειά από τον Γενάρη κι έπειτα, κατόρθωσε, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, να οδηγήσει τον περιστεριώτικο σύλλογο στη μεγάλη επιτυχία της παραμονής στην Α' κατηγορία, χωρίς καν να χρειαστεί αγώνας μπαράζ!

Η παρουσία του 31χρονου προπονητή ήταν εξαιρετική, συμβαδίζοντας κατά γράμμα με το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Επομένως, τον παραμικρό λόγο δεν έχουν στον Ήφαιστο να κάνουν σκέψεις για αλλαγές, κάτι που φάνηκε και στο σχόλιο που πραγματοποίησε ο Νίκος Δεμίρης στο peristerisports!

''Με το έργο που έχει προσφέρει ο Θοδωρής (σ.σ. Τρανός) αυτά τα τρία χρόνια που είναι στην ομάδα σαν γυμναστής και αν προπονητής, το σκεπτικό μας είναι να συνεχίσει... και θα συνεχίσει'' τόνισε ο εκ των ιθυνόντων της ομάδας, για να συμπληρώσει: ''Μετά την αποχώρηση του Τάμπρατζη, θεωρήσαμε πως ήταν ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία σε αυτή την ομάδα και μας δικαίωσε πλήρως''!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μάιος 2015 22:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ή ταν ή επί τας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας