Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πάτρας ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣΠ

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την συμφωνία του με το Βαγγέλη Πάτρα, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Η παλιά δόξα της υδατοσφαίρισης θα ηγηθεί του ΓΣΠ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη νέα περίοδο. Ο Βαγγέλης Πάτρας έχει διατελέσει επί χρόνια μέλος των Εθνικών ομάδων τόσο ως αθλητής (έχει τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 1988, 1992 και 1996), όσο και ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής της Κίνας. Την περυσινή περίοδο ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιώς.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με τη γυναικεία ομάδα πόλο του Περιστερίου, ο Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Έρχομαι στο Περιστέρι γιατί ο Σύλλογος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση, όσο περισσότερο μπορώ, δημιουργώντας τις βάσεις που πρέπει να έχει μια γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης, διατηρώντας παράλληλα τις αξίες που έχει θέσει ο ΓΣΠ και θέλει να εμφυσήσει στα παιδιά».

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε για την υδατοσφαίριση, που είναι ένα άθλημα το οποίο μας χάρισε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας και της δημοτικής αρχής».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2021 13:09