Τελευταία ενημέρωση 00:59, 26 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας του Περιστερίου έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (7/8) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Οι «κυανοκίτρινοι» μπαίνουν πολύ νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες της Stoiximan Basket League στη μάχη, λόγω των υποχρεώσεων τους στο Basketball Champions League, όπου συμμετέχουν στα προκριματικά της διοργάνωσης (13-17 Σεπτεμβρίου, μία διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η ΚΑΕ Περιστέρι στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην «πρώτη» του Περιστερίου ήταν οι: Τζος Χάγκινς, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Ίαν Μίλερ, Χρήστος Σαλούστρος, Τσαντ Μπράουν, Γιανίκ Μορέιρα, Τζουλιάνο Τόλα, Ηλίας Μανιάς και Κώστας Παπαδημητρίου. Τη Δευτέρα (9/8) ενσωματώνονται οι Γιάννης Ευσταθιάδης, Γιάννης Φύτρος και Βαγγέλης Ζούγρης, που είναι σε υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων.

Ακόμη, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας οι έφηβοι Νίκος Φίλιππας και Σωτήρης Σταυρακόπουλος.

Το πρωί της Κυριακής (8/8) αναμένεται στην Αθήνα και ο Τεράν Πέτεγουει, προκειμένου να τεθεί κι αυτός στην διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου (7/8) και περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Μάκη Παναγάκη.

Αρχηγός της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι ο Χρήστος Σαλούστρος, ενώ δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Αύγουστος 2021 20:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συμφωνία του ΓΣΠ με τον Λίνο Χρυσικόπουλο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας