Τελευταία ενημέρωση 13:28, 19 Απρ 2024

Ανανεώθηκε η θητεία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το απόλυτα πετυχημένο έργο του συνεχίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη ανανεώθηκε η θητεία του. Σε σχετική του δήλωση ο Ανδρέας Λεωτσάκος τόνισε τα εξής:

«Οι προεκλογικές θέσεις είναι δεσμεύσεις για τη Νέα Αρχή Αττική. Εργαστήκαμε και καινοτομήσαμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες και αναγνωρίστηκε από όλο τον κόσμο για την υγεία και την ασφάλεια του πολίτη σε όλα τα επίπεδα και προφανώς για την διαχείριση της άλλοτε άγνωστης πανδημίας.

Η συμβολή της αυτοδιοίκησης α’ & β’ βαθμού έχει χειροπιαστά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του πολίτη και για αυτό ευχαριστώ τους Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας για την συνεργασία.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους και συνεργάτες για τις ατέλειωτες μοναδικές ώρες εργασίας.
Το όραμα του Γιώργου Πατούλη για την Πράσινη Περιφέρεια και την Περιφερεια Υγειας με βρίσκει στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατουλη για την εμπιστοσύνη του και την απόφαση του για ανανέωση της θητείας μου. Συνεχίζουμε!
Η αναβάθμιση του Δυτικού Τομέα Αθηνών και η απόκτηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος είναι θέμα ζωτικότητας της Αττικής».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιούλιος 2021 17:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προγνωστικά Σαββάτου. Value bet σε Βέλγιο και Ελβετία. »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας