Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακόμα μία διάκριση για τον Χαβιέρ Ούμπιδες

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την αναγνώριση του φίλαθλου κοινού για ακόμα μία φορά κέρδισε ο Συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος του Ατρόμητου, Χαβιέρ Ούμπιδες, καθώς στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν, τιμήθηκε από τη Super League για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η οικογένειά του ενώ το βραβείο παρέλαβε ο γιος του, Φακούντο, καθώς ο Χαβιέρ βρίσκεται με την αποστολή του Ατρόμητου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, ο «Ούμπι» δεν μπορούσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα για την τιμή που δέχθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

«Καλησπέρα! Είμαι ο Χαβιέρ Ούμπιδες και λόγω των νέων μου επαγγελματικών υποχρεώσεων με τον Ατρόμητο, δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι μαζί σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε, για την αγάπη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση του Ατρόμητου, στους φίλους του Ατρόμητου και φυσικά σε όλους του Έλληνες φιλάθλους, για τον σεβασμό και την αγάπη που μου έχετε δείξει. Θέλω να πω ένα μεγάλο “σ’ αγαπώ” στην οικογένειά μου για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και που είναι μαζί μου και εύχομαι από εδώ και πέρα να μπορούμε να έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα, πραγματικά είναι κάτι πολύ ωραίο. Ευχαριστώ πάρα πολύ».