Τελευταία ενημέρωση 18:27, 23 Απρ 2024

Λεωτσάκος:«Δράσεις για την προστασία της ψυχικής υγείας»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαδικτυακή συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τη ψυχική υγεία των πολιτών της Δυτικής Αθήνας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Λεωτσάκος.
Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής:Με μεγάλη μου χαρά και τιμή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με τα μέλη της Α΄ Τομεακής Επιτροπής Ψυχικής Υγείας Αττικής για ζητήματα που αφορούν στην ψυχική υγεία των πολιτών.
Μέσα από μία πραγματικά εποικοδομητική διάδραση απόψεων και προβληματισμών έγινε λόγος για τις ανάγκες των Δυτικών Προαστίων, αλλά και τις καινοτόμες υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιηθούν.
Προτάθηκε η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τα δύο Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της Αττικής, το «Δαφνί» και το «Δρομοκαΐτειο» και με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Αιγάλεω. Η αξιοποίηση των πόρων και της τεχνογνωσίας θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων διασύνδεσης που ανακύπτουν. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Γιώργος Πατούλης
δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους απέναντι στους πολίτες, με στόχο τη μείωση των ανισοτήτων μέσα από δράσεις που σχετίζονται με την προστασία της ψυχικής υγείας, αλλά και τις εξαρτήσεις.
Συνεργαζόμαστε, δημιουργούμε!»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 21:52
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας