Τελευταία ενημέρωση 06:08, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της φετινής περιόδου προχώρησε η Άμιλλα Περιστερίου προκαλώντας αίσθηση στην Β' ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα μετά από ενέργειες της διοίκησης και του προπονητή, Φώντα Καζακόπουλου, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνιστεί ένας πολυτάλαντος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας αλλά και να προσδώσει άλλη αίγλη στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον Διονύση Μπέλη που μετά την πολύχρονη περιπέτεια στα επαγγελματικά γήπεδα για λογαριασμό της Καλλιθέας ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο τοπικό για λογαριασμό της Άμιλλας Περιστερίου.

Ασφαλώς μιλάμε για έναν επιτελικό μέσο με φοβερό σουτ και τη δυνατότητα να δημιουργεί πολλά ρήγματα από τις στατικές φάσεις.

Η τεχνικού του και η απαράμιλλη ποιότητα του θα είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας του Περιστερίου που θα στηρίξει πολλά από το παιχνίδι της στον Μπέλη.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ, ενώ για όσους δεν γνωρίζουν πριν από δυο σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη φανέλα της Καλλιθέας.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τον ΑΟ Περιστερίου όπου οι εμφανίσεις του κίνησαν το ενδιαφέρον της Καλλιθέας με τη διοίκηση Σαλευρή τότε να κάνει ότι μπορεί για να τον εντάξει στο δυναμικό της όπου και τα κατάφερε.

Μάλιστα με την Καλλιθέα φρόντισε να πείσει όσους τον πίστεψαν με αποτέλεσμα να βρεθεί μια ανάσα από τον Πανιώνιο, ωστόσο, η μεταγραφή στον Ιστορικό δεν προχώρησε.Όλα αυτά δειχνουν ότι η Άμιλλα χτύπησε... διάνα. 

Πηγή: soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα 20 Αυγούστου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας