Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η στήλη «Σφηνάκια από το «Αθλητικό Περιστέρι»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

---- Toυς ορίζοντες της λογιστικής του επιχείρησης που θεωρείται εκ των κορυφαίων στη χώρα διεύρυνε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Περιστερίου Αλέξης Σταυρούλιας. Η «ASD Account Financial Advisor» που έχει έδρα στο Περιστέρι επεκτάθηκε και σε νέα γραφεία στην οδό Σόλωνος 39 στο Κολωνάκι. Κάθε νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα αποτελεί ευχάριστη είδηση.

---- Περιστεριώτικο χρώμα θα έχει η Εθνική Ομάδα Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ. Team manager είναι ο περιστεριώτης Κώστας Κώτσης παλιός άσος της ομάδας ενώ στο τεχνικό επιτελείο του Ρικ Πιτίνο έχει συμπεριληφθεί και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

---- Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Περιστερίου έβαλε τα παιδιά της πόλης στο «παιχνίδι της δημιουργίας» κι εκείνα ανταποκρίθηκαν περίφημα. Με αφορμή τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, πραγματοποιήθηκε μαθητικός διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής και τα έργα των μικρών ζωγράφων φωτίζουν και ομορφαίνουν πλέον  την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ).

----- Ο περιστεριώτης δημοσιογράφος Παύλος Κουστέρης είναι ο νέος Υπεύθυνος Τύπου & Ενημέρωσης του Ατρόμητου αντικαθιστώντας τον επίσης περιστεριώτη Χρήστο Γαλαριώτη που αποχώρησε.

---- Τα φτερά του στο χώρο της εστίασης άνοιξε ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας που φόρεσε τα δύο τελευταία χρόνια τη φανέλα του ΓΣ Περιστερίου είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με σούσι και κοκτέιλ στην οδό Στρ.Καραϊσκάκη 75 στο Χαϊδάρι. Ο ίδιος είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο του βήμα και ελπίζει ότι θα το αγκαλιάσει ο κόσμος της περιοχής και όχι μόνο. Καλές δουλειές!

---- Στη Β’ Εθνική υποβιβάστηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ατρόμητου καθώς δεν μπόρεσε να σώσει την παρτίδα στο πολύ σύντομο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. Μια αναμενόμενη εξέλιξη καθώς η ομάδα «χτίστηκε» το καλοκαίρι κυριολεκτικά από το «μηδέν» με άπειρα κορίτσια που συναγωνίστηκαν μεγαλύτερες τους και πιο έμπειρες. Μοναδική περίπτωση σωτηρίας είναι να μην υποβιβαστεί στα χαρτιά καμία ομάδα από την στιγμή που το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής δεν διεξήχθη.

---- Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται μια νέα καταπράσινη και φωτεινή πλατεία στην πόλη μας από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Περιστερίου. Σε λίγες ημέρες θα αποδοθεί στους συμπολίτες μας για αναψυχή, ένα στολίδι για την πόλη μας. Στο κεντρικό σημείο τοποθετήθηκε και δεσπόζει ο ανδριάντας του Ελευθέριου Βενιζέλου, ορατός από τις Λεωφόρους Θηβών και Τζων Κέννεντυ.

---- Παρελθόν από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Περιστερίου αποτελεί ο Νίκος Αναστασόπουλος. Ο γνωστός περιστεριώτης επιχειρηματίας που ως πρόεδρος έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες του «Όμιλου», ουσιαστικά είχε δρομολογήσει από πέρσι την αποχώρηση του παραδίνοντας την προεδρία και απλά τώρα την επισφράγισε με επίσημο τρόπο.

---- Επαναλειτουργούν τα Δημιουργικά Εργαστήρια Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού του δήμου Περιστερίου. Τα τμήματα  είναι ολιγομελή, με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ ή βεβαίωση εμβολιασμού. Πληροφορίες από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), καθημερινά τις ώρες 8:30 - 14:00, στα τηλέφωνα 2105779914 και 2105779049.

----Δύο πολίστες του ΓΣ Περιστερίου και ένας περιστεριώτης συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις της Προεθνικής ομάδας Νέων Κ20. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Λαδά και Χρήστο Μπιτσάκο του ΓΣ Περιστερίου και τον Στέφανο Φέγγο που ξεκίνησε από την ακαδημία του ΓΣΠ και  φόρεσε φέτος το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης.

---- Ολοκληρώνεται σύντομα η ανάπλαση της πλατείας στην συμβολή της λεωφόρου Θηβών με την Τζών Κέννεντι στο Λόφο Αξιωματικών. Μεγάλα δέντρα με πλούσιο, πυκνό φύλλωμα, τα οποία θα συγκρατούν τις ακτίνες του ήλιου, προσφέροντας μας δροσιά και θα συμβάλλουν στη βελτίωση ποιότητας του αέρα. Στο κέντρο της πλατείας θα δεσπόζει ωστόσο ο ανδριάντας του Εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου που θα είναι ορατός από μακριά.

---- Την 17η θέση στη γενική κατάταξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Open στην κολύμβηση, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη κατέλαβε ο ΓΣ Περιστερίου. Συμμετείχε με 6 κολυμβητές και 2 κολυμβήτριες. Από τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου ξεχωρίζουν: • Η 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ μικτή ομαδική με τους Αϊβαλιώτη, Γυμνόπουλο, Αθανασόπουλο και Ραγγούση.• Η 6η θέση του Αϊβαλιώτη στα 100μ πεταλούδα. • Η 6η θέση του Ραγγούση στα 200μ ελεύθερο.• Η 9η θέση της Κοκολάκη στα 200μ πεταλούδα.

---- Αποχώρησε από τη θέση του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΠΑΕ Ατρόμητος ο Γιώργος Πέτρου ο οποίος ήταν στη συγκεκριμένη θέση για μια δεκαετία.

---- Η υπόθεση «Ποικίλο Όρος» πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων των δήμων που έχει υπό την σκέπη του. Προσφάτως ο σύλλογος ΠΔΣ «Οδυσσέας» προχώρησε σε μια περιβαλλοντική δράση για τον καθαρισμό του με την συμμετοχή μάλιστα του Ανδρέα Λεωτσάκου. Ο Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικού Τομέα  εξέφρασε την ικανοποίηση του επειδή εγκρίθηκε σύμφωνα με τις  κατευθυντήριες οδηγίες του Γιώργου Πατούλη η μελέτη για την ανάδειξη και προστασία του Ποικίλου Όρους.

---- Μουσικές ανάσες έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι πολίτες του Περιστερίου στο Άλσος της Πόλης. Με ώρα έναρξης τις 8 το βράδυ μικρά συγκροτήματα τραγουδιστών ψυχαγωγούν τον κόσμο σε διαφορετικά σημεία του Άλσους έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλος συνωστισμός.

---- «Έφυγε» πριν λίγες μέρες από τη ζωή ο Παναγιώτης Καπίρης από τους παλιούς φιλάθλους του Ατρόμητου σε ηλικία 60 ετών. Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 15 Ιουνίου στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.

--- Μια πολύ ωραία δράση πραγματοποίησε ο Δήμος Περιστερίου διανέμοντας ζωοτροφές για αδέσποτους σκύλους και γάτες, σε φιλόζωους δημότες για την κάλυψη των αναγκών σίτισης σε συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις και εθελοντές.