Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Παραμυθένιος» γάμος στη Κύθνο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Όρκους αιώνιας πίστης με την αγαπημένη του Μαρία αντάλλαξε ο Γιάννης Καραλής «γέννημα θρέμμα» του Ατρόμητου και γιος του ρέκορντμαν συμμετοχών Αντώνη Καραλή. Ο «παραμυθένιος» γάμος του ζευγαριού έγινε στην εκκλησία της Φλαμπουριανής Κύθνου μέσα σε ειδυλλιακό περιβάλλον και ακολούθησε γλέντι που «έντυσε» ηχητικά και μουσικά η περιστεριώτικη εταιρία «Τοp Sound». Στο νησί των Κυκλάδων ταξίδεψαν για να συμμεριστούν την ευτυχία του Γιάννη και της Μαρίας  οι παλιοί συμπαίκτες του στον Ατρόμητο,  Ζουμπουλάκης, Σουλελές, Αργυρός, επίσης ο Τόλης Αποστόλου, ο Παύλος Κατώνης, ο Γιώργος Σουρλής, ο Αντώνης Θεολόγου και πολλοί ακόμη προσκεκλημένοι από την Αθήνα. Τις πιο θερμές μας ευχές στο ζευγάρι για βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους.

Γεγονός η επιστροφή!

Γεγονός είναι πια η επιστροφή του Ανδρέα Πολέμη μετά από έξι μήνες απουσίας από τα διοικητικά του ΓΣ Περιστερίου.  Άλλωστε και στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο «Α.Π.» για να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησης του, εξέφρασε τη δεδηλωμένη του αγάπη για την ομάδα. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πάντως ότι η αποχώρηση του «κόστισε» στον σύλλογο εντός κι εκτός των γηπέδων και ασφαλώς η επάνοδος του θα είναι ένα «συν» εν όψει της νέας χρονιάς.

«Παλεύει» την Ευρώπη!

Ίσως να προκαλεί απορία στους Περιστεριώτες φιλάθλους η απουσία είδησης εδώ και ένα περίπου μήνα στον Γ.Σ. Περιστερίου. Λες και η ομάδα είναι σε…καλοκαιρινή νάρκη. Δεν είναι όμως έτσι. Η διοίκηση προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να εξασφαλίσει την συμμετοχή της ομάδας στο BCL της νέας χρονιάς και αναλόγως το αποτέλεσμα θα μπορέσει να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Διαφορετικό project!

H συμμετοχή ή όχι του ΓΣ Περιστερίου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα προκαλέσει και τη διαμόρφωση του project που θα κάνει η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο. Διαφορετικά είναι να παίξεις μόνο στην Ελλάδα και διαφορετικά να έχεις και την Ευρώπη ταυτόχρονα. Ιδίως για τους ξένους παίκτες το κίνητρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής αποτελεί δέλεαρ αν και με το καλό όνομα που έχει πλέον ο ΓΣΠ στην αγορά θα βρει τις λύσεις που θέλει.

Το πήραν… πατριωτικά!

Η περσινή (πλέον)χρονιά που όπως στον Ατρόμητο έτσι και στον ΓΣΠ χαρακτηρίζεται «αποτυχημένη» έχει προκαλέσει την αντίδραση των ηγετών της μπασκετικής δύναμης της πόλης μας. Θα λέγαμε ότι το έχουν πάρει πατριωτικά για να μην επαναληφθεί και ταυτόχρονα ο σύλλογος να γίνει πιο δυνατός σε όλες τις βαθμίδες του. Κάτι πολύ ευχάριστο για το σήμερα και ιδίως για το «αύριο» του «ΓουΣουΠου».

Όλο και πιο ψηλά!

Εκεί που πραγματικά ο ΓΣΠ κάνει πολύ δυνατή ομάδα είναι στο Water Polo. Ο Φίλιππος Κότσης, όπως βλέπω, έχει πάρει πολύ «ζεστά» και αυτό το τμήμα, δαπανά πολλά χρήματα για να το καθιερώσει μεταξύ των καλύτερων ελληνικών ομάδων. Και το κατάφερε με την 4η θέση στο πρωτάθλημα και την έξοδο στην Ευρώπη. Του χρόνου πάντως η 4η θέση μπορεί να γίνει 3η μπορεί και 2η. Κρατήστε το!

Γεύση από Αθήνα!

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν από ένα μήνα ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος μπορεί να έφυγε από τον Ατρόμητο στα μέσα της χρονιάς, ωστόσο έκανε πετυχημένο φινάλε στην αυστριακή Αλτάχ την οποία κατάφερε να κρατήσει στην Α’ κατηγορία αν και όταν την ανέλαβε ήταν σχεδόν καταδικασμένη. Μάλιστα βρέθηκε στο γήπεδο του Ήφαιστου και παρακολούθησε τον αγώνα της Κ19 του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα.

Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΡΧΗΣ