Τελευταία ενημέρωση 13:12, 18 Απρ 2024

Δυναμώνει διαχρονικά τη «φωνή» του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κάτια Κοξένογλου εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την «εξωγηπεδική φωνή» του Ατρόμητου εκπροσωπώντας τον σε θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, σε φόρουμ, σε εκδηλώσεις, σε ευρωπαϊκά συνέδρια και σε οποιοδήποτε γεγονός  μπορεί να κάνει πιο γνωστό  και πιο δυνατό το όνομα του Ατρόμητου. Με όπλο την εμπειρία και την γνώση πλέον του αντικειμένου της έγινε πέρσι η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρώτριας Προέδρου στη Super League, τιμητικό γεγονός για τον Ατρόμητο. Προσφάτως βρέθηκε στη Μαδρίτη και στο φόρουμ «Club Advisory Platform» (CAP)  έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Λιγκών (European Leagues). Ήταν μεταξύ των λίγων επίσημων καλεσμένων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εκδήλωση για τα 144 χρόνια από την ίδρυση του ενώ παραβρέθηκε και στην εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τα εξαφανισμένα παιδιά.

Ποντάρει πολλά!

Πολλά ποντάρει ο Ατρόμητος πάνω στο νέο προπονητή τερματοφυλάκων Κλαούντιο Ραπατσιόλι ο οποίος αντικατέστησε τον Χρυσόστομο Βενιαμίν. Ο 55χρονος Ιταλός είναι πρόεδρος και καθηγητής των προπονητών τερματοφυλάκων στη σχολή του Κοβερτσιάνο που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου. Προφανώς ο νέος τερματοφύλακας που θα αποκτήσει ο Ατρόμητος θα έχει τη δική του υπογραφή, όπως τη δική του υπογραφή θα έχει και η συνεργασία του με τον Χρήστο Θεοδωράκη και τον Χρήστο Μανδά, δύο γκολκίπερ γέννημα θρέμμα του Ατρόμητου.

Δεν υπάρχει καλοκαίρι!

Το φετινό καλοκαίρι ουσιαστικά δεν υπάρχει για τον Χάρη Χαρίση γιατί ακόμη και τις ημέρες που έκανε διακοπές ακολουθούσε πιστά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του μετά τη σοβαρή εγχείρηση στους χιαστούς. Ο 26χρονος χάφ ανανέωσε το συμβόλαιο του για 2 ακόμη χρόνια και σαφώς αξίζουν πολλά μπράβο στη διοίκηση του Ατρόμητου που έδειξε ότι το ποδόσφαιρο ξέρει να επιβραβεύει αθλητές που προσφέρουν σε μια ομάδα και με την σειρά της η ομάδα οφείλει να είναι δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές της καριέρας τους. Ο Χαρίσης από τον Σεπτέμβριο αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να ξαναμπεί στα γήπεδα.

Έδωσε και πήρε!

Ο Δημήτρης Γούτας αποχώρησε από τον Ατρόμητο κάτι που ήταν ήδη γνωστό από καιρό στην ομάδα επειδή φερόταν να είχε συμφωνήσει από τον Δεκέμβριο με την ΑΕΚ. Η πορεία έδειξε ωστόσο ότι η υπόθεση κάπου μπλέχθηκε και η αιτία σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γιατί πράγματι είχε συμφωνήσει. Σε κάθε περίπτωση είτε την ώρα που με διαβάζετε έχει ανακοινωθεί από την ΑΕΚ είτε όχι, ο Γούτας έκανε στον Ατρόμητο το restart που επιθυμούσε στην καριέρα του και θα μπορεί να διεκδικήσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Στον Ατρόμητο έδωσε αυτά τα δύο χρόνια αλλά και πήρε ταυτόχρονα.

      Δίλημμα για δύο!

Από τους εννιά  περσινούς πια παίκτες του Ατρόμητου που κούνησαν μαντήλι, μόνο δύο πρέπει να προκάλεσαν δίλημμα στους ιθύνοντες της ομάδας για το αν θα έπρεπε να μείνουν ή να φύγουν. Είναι ο Μπράιαν Ραμπέγιο που σε 1,5 χρόνο έκανε 31 συμμετοχές/1 γκολ και ο Αμίρ Αγκάγιεφ που έκανε 20 συμμετοχές/3 γκολ. Και αυτό γιατί υπήρχε η δεύτερη φωνή που έλεγε ότι δεν πήραν τις ευκαιρίες που έπρεπε από τους προπονητές τους. Τελικά προκρίθηκε όπως φάνηκε η λύση της αποδέσμευσης τους με επικρατούσα άποψη ότι ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο και από τους δύο.

Μεγάλη απογοήτευση!

Αντίθετα για τους υπόλοιπους «7» η αποχώρηση τους δεν πρέπει να προκάλεσε έκπληξη και ήταν αναμενόμενη από όλους. Αναφέρομαι στους Χριστοδουλόπουλο, Γιακουμάκη, Ενσικουλού, Γκάλο, Γιαννιώτη, Μάτις και Εντομβόγι. Πέρα από κάθε αμφιβολία η μεγαλύτερη απογοήτευση όλων αυτών ήταν ο Μπόγιαν Μάτιτς ο οποίος είχε τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από όλους τους παίκτες του Ατρόμητου αλλά μέσα στο γήπεδο φάνηκε ανεπαρκέστατος για να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι. 19 ματς και ούτε ένα γκολ.

Λαμιώτης ο «Μανού»!

Κάτοικος Λαμίας έγινε ο Γιώργος Μανούσος που αποχώρησε από τον Ατρόμητο μετά από τέσσερα χρόνια έχοντας το παράσημο ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη. Και όσο καιρό το αστέρι δεν παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση το «παράσημο» αυτό θα τον σημαδεύει πάντα. Η αποχώρηση του προκάλεσε πάντως ανάμικτα συναισθήματα, οι μισοί φίλαθλοι ήθελαν να φύγει, οι άλλοι μισοί όχι. Και εκείνοι που ζητούσαν να φύγει, μόλις τελικά έφυγε στενοχωρήθηκαν. Και όλα αυτά γιατί μέσα τους ακροβατούσε το πάθος που έδειχνε σε κάθε παιχνίδι και η ατομικότητα που τον διέκρινε ταυτόχρονα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γιόρτασαν μοναδικά τα 98 χρόνια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας