Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την υπογραφή τριών μορφών της σύγχρονης ιστορίας του και του μακροβιότερου τεχνικού διευθυντή στη «S.L

Τρεις ποδοσφαιρικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του μαζί με τον πετυχημένο και μακροβιότερο Τεχνικό Διευθυντή στη Super League υπογράφουν φαρδιά πλατιά το restart που πραγματοποιεί φέτος ο Ατρόμητος δεκαοκτώ μήνες πριν από την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του. Το restart θεωρήθηκε επιβεβλημένο από τον Γιώργο Σπανό μετά την περσινή άσχημη χρονιά ξεκινώντας από το χώρο των αποδυτηρίων που «ενισχύθηκαν» από τους Χαβιέρ Ούμπιντες και Εδουάρδο Μπρίτο οι οποίοι σταμάτησαν φέτος την ενεργό δράση.  Έτσι μαζί με τον Γιάννη Αγγελόπουλο που από το 2007 «χτίζει» τον προγραμματισμό της ομάδας και τον Νίκο Λαζαρίδη που αμέσως μετά το τέλος της καριέρας του το 2017 ανέλαβε  καθήκοντα, θα συγκροτήσουν ένα πολύ ισχυρό και ατρόμητο κουαρτέτο σηματοδοτώντας απόλυτα την νέα εποχή για την ομάδα. Οι «4» φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν στο «Αθλητικό Περιστέρι» γι’ αυτή τη ξεχωριστή συνεργασία που μόλις ξεκινάει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Είμαι χαρούμενος αλλά νιώθω και δικαιωμένος ταυτόχρονα γιατί αποδείχθηκε ότι η επιλογή που κάναμε πριν μερικά χρόνια για να φέρουμε τα παιδιά αυτά στον Ατρόμητο ήταν απόλυτα πετυχημένη. Εκτός από την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική τους αξία ξεχώρισαν και για το ήθος τους, στοιχεία που πάντα προ μετρούνται όταν θέλουμε να φέρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Και οι τρεις έχουν την πείρα να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια έτσι ώστε να καταφέρουμε να δούμε ξανά τον Ατρόμητο που όλοι μας θέλουμε και ονειρευόμαστε».

ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΜΠΡΙΤΟ

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ατρόμητου και προσωπικά τον κύριο Σπανό για την τιμή που μου έκανε να με φέρει πάλι πίσω στην ομάδα, αυτή τη φορά για να τη βοηθήσω από ένα διαφορετικό πόστο. Είναι αλήθεια ότι πάντα ήθελα να επιστρέψω στον Ατρόμητο γιατί είναι η ομάδα που δέθηκα μαζί της και γνώρισα αγάπη από τους φιλάθλους. Ήξερα μέσα μου ότι θα γυρίσω και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Η χαρά μου είναι διπλή μάλιστα που θα συνεργαστώ με τον Χάβι τον Νίκο και φυσικά τον Γιάννη που τον είχα τόσα χρόνια τεχνικό διευθυντή»

ΧΑΒΙΕΡ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ

«Από την στιγμή που αποφάσισα να σταματήσω έτσι όπως ονειρευόμουν την ενεργό δράση, η παραμονή μου στην ομάδα που αγαπώ αποτελεί   ιδανικό βήμα για το νέο μου ξεκίνημα. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά και η ομάδα πράγματι χρειαζόταν να προχωρήσει σε αλλαγές για να την επαναφέρουμε εκεί που όλοι μας θέλουμε. Μας περιμένει πολλή δουλειά αλλά είμαι σίγουρος ότι μαζί με τον Γιάννη, τον Έντου και τον Νίκο θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του προέδρου και των φιλάθλων μας».

ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

«Πέντε χρόνια ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και τέσσερα ως Team Manager έχω ζήσει πολλές χαρές και λιγότερες πίκρες. Η ομάδα κάνει  φέτος ένα νέο ξεκίνημα εξακολουθώντας ωστόσο να είναι μια «οικογένεια» στην οποία επέστρεψε φέτος ο Έντου. Είναι πολύ σημαντικό ότι γνωρίζουμε ο ένας πολύ καλά τον άλλον, έχουμε συνεργαστεί ως συμπαίκτες και τώρα θα συνεργαστούμε κι εκτός γηπέδου πάντα με τη συμπαράσταση του Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Ατρόμητος έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να καθιερωθεί στην συνείδηση των φιλάθλων και θα συνεχίσει να το κάνει βάζοντας πάντα τον πήχη ψηλά.