Τελευταία ενημέρωση 10:47, 20 Απρ 2024

Η διάλυση του Ιερόθεου αποτυπώθηκε και στη Γενική Συνέλευση!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Δυστυχώς η διάλυση που έχει οδηγήσει τον ιστορικό Άγιο Ιερόθεο, ο Παναγιώτης και γνωστός όλους ως Τάκης Ρούμπας  επιβεβαιώνει το peristerisports γιατί ...επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση που έγινε μεταξύ ελάχιστων ατόμων.

Την ίδια ώρα που στη γειτονική Χρυσούπολη μια ομάδα Γ' τοπικού, είκοσι μέλη και ίσως περισσότερα σχεδίαζαν την επόμενη μέρα, στον Άγιο Ιερόθεο του Παναγιώτη και γνωστού ως Τάκη Ρούμπα, η αποσύνθεση μετά από μια καλή αγωνιστικά χρονιά και μόνο στη Γ' Εθνική δεν στάθηκε ικανή για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Στους λίγους μήνες που βγήκε μπροστά ο Παναγιώτης και γνωστός ως Τάκης Ρούμπας έχει οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο στο χείλος του γκρεμού. http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=25147:dysoiono-to-mellon-tou-ierotheou&Itemid=681

Η συμμετοχή στη Γ' Εθνική αυτή την στιγμή είναι αδύνατη αλλά δεν είναι αυτό μόνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο σύλλογος με τη μεγάλη ιστορία έχει χάσει την αίγλη του, έχει αφήσει άσχημο αποτύπωμα σε ποδοσφαιριστές και στην ποδοσφαιρική κοινότητα και όποιος κληθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, αν βρεθεί, θα πρέπει πρωτίστως να ασχοληθεί  με την αποκατάσταση της αξιοπιστίας του Ιερόθεου και λιγότερο με το αγωνιστικό σκέλος.

Σε κάθε περίπτωση τα 7-8 άτομα από τον στενό κύκλο του Παναγιώτη και γνωστού ως Τάκη Ρούμπα που παραβρέθηκαν στις δύο γενικές συνελεύσεις (με διαφορά μιας ώρας) δεν πήραν προφανώς καμία απόφαση, ο ίδιος ο Ρούμπας αρνείται να παραιτηθεί, και κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι καλοκαιρινές διακοπές του Ρούμπα (του ευχόμαστε ολόψυχα να τις προλάβει και να τις απολαύσει όπως στη φωτό μέσα στη πισίνα που ο ίδιος έχει ανεβάσει σε δημόσια θέα για να εξηγούμαστε) θα πρέπει να περιμένουν ακόμη...Ο Άγιος Ιερόθεος δεν ξέρουμε όμως πόσο μπορεί να τον περιμένει.

ΥΣΤ: Περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση για τη χθεσινή αποτυχημένη Γενική Συνέλευση και την προαναγγελία της επόμενης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιούλιος 2021 12:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέλος συνεργασίας με Αργυρίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας