Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανελληνιονίκης η Καρβουνά στα 400μ. με εμπόδια!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Το Σαββατοκύριακο 10 - 11 / 2021 στο Πανθεσαλλικό στάδιο στο Βόλο,  έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 Aνδρών - Γυναικών.


Η Αθλήτρια του Παλάσκα Αναστασία Καρβουνά πήρε μέρος στα 400 μέτρα εμπόδια Κοριτσιών, όπου με μια εκπληκτική κούρσα πήρε την 1η θέση και συνάμα το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας μάλιστα για άλλη  μια φορά για φέτος και νέο ατομικό ρεκόρ, με χρόνο 62"10.!!!!
  Επίσης η Αναστασία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Διεθνή Συνάντηση  Ελλάδα - Κύπρος στις 21 και 22 Ιουλίου , που θα γίνει στην Κύπρο.
Να θυμίσουμε εδώ, ότι ο Παλάσκας έχει άλλον έναν αθλητή στην Εθνική Ομάδα τον Γιάννη Γρανιτσιώτη όπου αναχωρεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας.   Καταπληκτική όμως εμφάνιση έκαναν και τα κορίτσια της σκυταλοδρομίας 4  χ 400 , όπου με τις ΑΣΠΡΟΛΟΥΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΛΕΝΗ, ΖΑΒΕΡΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, κατέκτησαν την 4η θέση
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με βελτίωση μάλιστα του ατομικού τους ρεκόρ  κατά 6 δευτερόλεπτα.!!!   Στην τελική βαθμολογία ο Παλάσκας βγήκε 15ος σε 109 συλλόγους, ενώ στην περιφέρεια μας, (Δυτική Αττική) βγήκε 1ος σύλλογος

Δείτε στο κανάλι του συλλόγου στο Youtube τον τελικό του αγωνίσματος με την νίκη της Αναστασίας Καρβουνά.
https://www.youtube.com/watch?v=QBzgnEl6sGY
https://palaskasstivos.gr