Τελευταία ενημέρωση 22:21, 19 Απρ 2024

Η στήλη της Ρουμπίνης από το «Αθλητικό Περιστέρι»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

--- Καλώς τα ντερβισόπαιδα. Πως περνάτε; Όλα καλά; Καλά να είστε όλοι και δυνατοί, αυτή είναι η έγνοια μου. Για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε να τα λέμε και να τα σχολιάζουμε. Αλλιώς δεν έχω λόγο ύπαρξης και απ’ ότι ξέρω με θέλετε φιλαράκια μου. Χωρίς εμένα δεν μπορείτε.

---- Με το παλικάρι αυτό δεν έχω κάτι, δεν το ξέρω προσωπικά, δεν με ενοχλεί αισθητικά αντίθετα μου είναι πολύ συμπαθής αλλά πάντα θα κάνει κάτι και θα τσιγκλήσει τις ευαίσθητες περιστεριώτικες χορδές μου. Καλά έκανε και πήγε για συναυλίες στην Αυστραλία. Μαζί του 1000%. Έχει όμως και μια πόλη πίσω του που δείχνει να μην τον ενδιαφέρει. Τσαλίκης ντερβισόπαιδα.

--- Για τον δήμαρχο μας που πραγματικά βάζει την πόλη για ύπνο και μετά πηγαίνει εκείνος δεν χρειάζεται να πω κάτι. Η ζωή του όλη είναι η πόλη, δεν την έχει αφήσει ποτέ από το 2002 μέχρι τώρα. Έχετε δει όλα αυτά τα χρόνια κανέναν αντιδήμαρχο να αφήνει την πόλη πίσω του και από εδώ παν και άλλοι;

---- Άφησε ποτέ την πόλη ο Θεοδωράκος; Την άφησε η Τσιώτα; Την άφησε ο Μπέτσης; Την άφησε ο Σταυρούλιας; Την άφησε ο Λύκος; Την άφησε κανείς; Εσύ βρε Τσαλίκη μου γιατί την αφήνεις καλέ μου; Μαζί σου είμαι στο κομμάτι της δουλειάς. Την πόλη όμως που υπηρετείς ως Αντιδήμαρχος γιατί την αφήνεις; Και δεν σχολιάζω το γεγονός ότι ήταν λέει παρουσιαστής στο «Big Brother» αλλά τον έκοψε ο ΣΚΑΙ επειδή το ανακοίνωσε χωρίς την άδεια του καναλιού. Σε παρακαλώ θερμά όταν θες να κάνεις κάποιο επαγγελματικό βήμα να  μην αναφέρεις ότι είσαι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στην πόλη μας.

---- Το «Big Brother» είναι ότι πιο «αντιπολιτιστικό» προϊόν μπορεί να παράξει η ελληνική τηλεόραση. Και προσέξτε. Ήταν να το παρουσιάσει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Περιστερίου. Αυτά τα δύο μαζί δεν πάνε και σε παρακαλώ καλέ μου Γιώργο να μην τα μπερδέψεις ποτέ. Κάνε τη δουλίτσα του μέσα από την καρδιά μου αλλά την πόλη μου μην την μπερδέψεις. Τέτοια διαφήμιση δεν την θέλουμε. Διαφήμιση για την πόλη μας είναι ο Ατρόμητος, ο ΓΣ Περιστερίου και ο δήμαρχος μας. Τελεία και παύλα.

--- Επειδή έχω γίνει πολύ δυνατή και στα…παραπολιτικά από τώρα σας το λέω ότι στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα συνθέσουν το δίδυμο των  βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο δυτικό τομέα καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξει έδρα. Η τρίτη θέση θα κριθεί ανάμεσα στους Γιάννη Λοβέρδο που ήδη είναι εκλεγμένος και Δημήτρη Καλογερόπουλο.

---- Αυτό που θέλω να παρατηρήσω πάντως είναι  ότι εμείς εδώ στο Περιστέρι έχουμε να δούμε δικό μας βουλευτή από την εποχή του αείμνηστου Γιαννόπουλου επί…βαθύ ΠΑΣΟΚ. Το μισό Περιστέρι είχε παρελάσει από το γραφείο του και το είχε βάλει στο Δημόσιο. Από τότε δεν έχουμε «στείλει» δικό μας παιδί στη Βουλή και τούτο πρέπει να μας προβληματίσει. Κάτι δεν κάνουμε εμείς καλά…Δεν γίνεται να μας φταίνε οι άλλοι.

---- Δεν μπορώ να καταλάβω πως εκεί στη διασταύρωση της Αναπαύσεως με τη Δωδεκανήσου, τα αυτοκίνητα που έρχονται από τη Πελασγίας μπορούν να κάνουν στροφή αριστερά ενώ εκείνα που έρχονται από τη Θηβών δεν μπορούν να στρίψουν αριστερά προς το Μετρό της Ανθούπολης. Είναι τόσο δύσκολο να μπει μπροστά στα φανάρια μια διαχωριστική νησίδα και να επιτραπεί η αριστερή στροφή και από τις δύο πλευρές;

---- Αμ το άλλο; Πήγε ο δήμαρχος μας μαζί με τον Ολυμπιονίκη γυμναστικής τον Ιωάννη Μελισσανίδη στο μνημείο της Πόντιας Μάνας και χρειάστηκε να πηδήσουν το κάγκελο για να περάσουν μέσα και να αφήσουν ένα λουλούδι. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει ένας διάδρομος περιποιημένος μπροστά από το μνημείο για να μπορεί να έχει ο καθένας εύκολη πρόσβαση; Καλόπιστα τα γράφω μπας και με διαβάσει κανένας υπεύθυνος γιατί τα εύκολα πράγματα τα κάνουμε πολλές φορές δύσκολα.

«Καφριλίκι» σε όλο του το μεγαλείο!  Ένα στολίδι σε μια από τις παιδικές χαρές της πόλης που έγινε έρμαιο στα χέρια ανεγκέφαλων. Και το κρίμα είναι ότι παιδιά το έσπασαν όχι μεγάλοι. Δεν πάμε λοιπόν καλά, καθόλου καλά!

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας