Τελευταία ενημέρωση 13:06, 19 Απρ 2024

Γ.Σ. συγκάλεσε ο Ρούμπας μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης του Ιερόθεου!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ίδια ώρα που σε μιά ομάδα Γ' τοπικού την Χρυσούπολη συγκροτήθηκε μια ισχυρή διοίκηση με τοπικούς παράγοντες-επιχειρηματίες, λίγα μέτρα πιο κάτω και σε μια ομάδα Γ' Εθνικής τον Άγιο Ιερόθεο η κατάσταση με διοικητικό ηγέτη τον Παναγιώτη (γνωστό ως Τάκη) Ρούμπα θυμίζει πραγματική διάλυση.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας ότι ο Ιερόθεος έχει βαρέσει διάλυση http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=25123:dioikitiki-dialysi-varese-o-ierotheos&Itemid=681 επιβεβαιώνεται πλήρως από το γεγονός ότι ο διοικητικός ηγέτης με την ανυπολόγιστη προσφορά Παναγιώτης και γνωστός σε όλους ως Τάκης Ρούμπας προχώρησε εσπευσμένα σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης. Και αυτό γιατί η διοικητική διάλυση από την αποχώρηση σχεδόν όλων των μελών είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει και σε αγωνιστική καθώς συζητείται το ενδεχόμενο της συμμετοχής στο Α' τοπικό και όχι στη Γ' Εθνική.

Σε κάθε περίπτωση ο (και Δημοτικός Σύμβουλος) Παναγιώτης η Τάκης Ρούμπας (στη φωτό που έχει ο ίδιος ανεβάσει σε δημόσια θέα στο fb) προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια μέσα από τη γ.σ. της Τετάρτης και το δελτίο τύπου αποδεικνύει πόσο σημαντικά είναι τα πράγματα καθώς σε περίπτωση έλλειψη απαρτίας η ΓΣ δεν θα γίνει άλλη μέρα αλλά την ίδια και μια ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ υπενθυμίζει στα μέλη του ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση έχει οριστεί για την Τετάρτη 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στα γραφεία του Συλλόγου ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 24 με ώρα έναρξης 20:00. ΣΕ περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο με ώρα έναρξης 21:00.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Ιούλιος 2021 22:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δυσοίωνο το μέλλον του Ιερόθεου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας