Τελευταία ενημέρωση 09:48, 18 Απρ 2024

Πρότυπο Αθλητικό η Υδατοσφαίριση του ΓΣΠ

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μία μοναδική τρίωρη προπόνηση μεταξύ αγοριών και κοριτσιών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χωράφας.

Τέσσερις προπονητές , σε άψογη συνεργασία προπονούσαν από κοινού αγόρια και κορίτσια εν όψη των ηλικιακών τους πρωταθλημάτων σε δύο εβδομάδες.

Ο Αρχιπροπονητής τους Γ.Σ. Περιστερίου Αρσένης Μαρούλης , μαζί με τον Θανάση Τσάλτα του γυναικείου τμήματος , τον Μπάμπη Κλεωνάκο των Παίδων και Μίνι Παίδων και την Κωνσταντίνα Λεπτοκαρύδου των Ακαδημιών του Γυναικείου, έδωσαν όλοι μαζί ένα μοναδικό προπονητικό ρεσιτάλ 3 ωρών!

Η κοινή προπόνηση που καταχειροκροτήθηκε από γονείς και φίλους του αθλήματος, αποδεικνύει ότι στο Περιστέρι δεν υπάρχουν ταμπού γύρω από το άθλημα και την επιτυχία του Συλλόγου. Τα αγόρια και τα κορίτσια που προπονήθηκαν μαζί σήμερα , είναι συναθλητές , συμμέτοχοι στην πορεία επιτυχίας και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια να γίνει η Υδατοσφαίριση ένα από τα αγαπημένα αθλήματα της πόλης.

Μετά την λήξη της προπόνησης ο έφορος των Παίδων και Μίνι Παίδων , Γιάννης Φέγγος μας δήλωσε στο peristerisports : " Είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι βλέποντας τα αγόρια και τα κορίτσια μας να προπονούνται μαζί! Ο στόχος μας την φετινή σαιζόν ήταν να δημιουργήσουμε τις βάσεις και να μοιραστούμε το όραμα για μία μεγάλη πορεία της Υδατοσφαίρισης στην πόλη του Περιστερίου. Η ομάδα αγωνιστικά έχει κάνει άλματα, αλλά ταυτόχρονα βρισκόμαστε στην καλύτερή μας φάση αναφορικά με το θετικό κλίμα που επικρατεί στο κολυμβητήριο. Η σημερινή μέρα αποτελεί για εμάς έναν ακόμα σταθμό ανεφοδιασμού δυνάμεων για το μέλλον. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις αγόρια και κορίτσια να κάνουν κοινή τρίωρη προπόνηση ούτε 4 προπονητές να συνεργάζονται για τρεις ώρες με κοινό στόχο την βελτίωση της απόδοσης διαφορετικών κατηγοριών. Στον Γ.Σ. Περιστερίου τολμάμε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα! Και βρισκόμαστε ακόμα στην πρώτη χρονιά της νέας μας προσέγγισης! " Αθλητική Οικογένεια ο Γ.Σ. Περιστερίου... το λένε ... και το αποδεικνύουν καθημερινά!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Μάιος 2015 23:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φέγγος:«Αγαπάμε σύλλογο, άθλημα, Περιστέρι» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας