Τελευταία ενημέρωση 18:36, 23 Απρ 2024

Διοικητική διάλυση βάρεσε ο Ιερόθεος!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διοικητική διάλυση, εκτός από αγωνιστική έχει βαρέσει ο Άγιος Ιερόθεος. Οι καλοκαιρινές διακοπές πρέπει να περιμένουν για τον διοικητικό ηγέτη του Παναγιώτη Ρούμπα που έχει πολύ δουλειά και στο διοικητικό κομμάτι καθώς η ομάδα έχει βαρέσει διάλυση από την αποχώρηση πολλών στελεχών. Σε τέτοιο βαθμό που να αναρωτιέται κανείς πόσα μέλη έχουν απομείνει αυτή την στιγμή στην ιστορική ομάδα.

Σίγουρα έχει απομείνει ο Ρούμπας και ο αξιοπρεπής πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρίνος. Προσφάτως ανακοινώθηκε ότι επανήλθε ο Γιώργος Τασιούλας αλλά η επάνοδος του πρέπει να επικυρωθεί κι επίσημα για να είναι σύννομη η διοίκηση.

Ως γνωστόν έχουν αποχωρήσει ο Βαγγέλης, ο Αντώνης και ο Άρης Ρούσσος. Ο Θέμης Τζέμης. Ο Στάθης Τσιακούμης και ο Μανώλης Δραμπουκάκης αλλά και ο Θανάσης Γουλής με τον Φώτη Τσιακούμη. Αποχωρήσεις περισσότερες και από το Survivor.

Kάτω από αυτές τις συνθήκες ο διοικητικός ηγέτης του Ιερόθεου Παναγιώτης Ρούμπας (την συγκεκριμένη φωτογραφία ο ίδιος την έχει αναρτήσει σε δημόσια θέα στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης) πρέπει τις επόμενες μέρες εκτός από ομάδα να κάνει και νέα διοίκηση. Ο Ρούμπας πάντως όλα τα μπορεί!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιούλιος 2021 15:39
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας