Τελευταία ενημέρωση 03:32, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλο και πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση των ομίλων του Euro 2020. Δύο μέρες απέμειναν και θα γνωρίζουμε τα ζευγάρια της φάσης των νοκ άουτ.

Σήμερα σειρά στα προγνωστικά Euro 2020, έχει ο 4ος όμιλος, ο οποίος ακόμα, δεν μας έχει αποζημιώσει από πλευράς θεάματος, καθώς σε 4 ματς μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανένα over.

Δύο ομάδες με 4 βαθμούς (Τσεχία και Αγγλία) και άλλες δυο με 1 βαθμό (Κροατία και Σκωτία). Οι πρώτες έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, δεδομένου ότι στους καλύτερους τρίτους υπάρχουν δυο ομάδες με 3 βαθμούς. Ωστόσο δεν ξέρω ποιος θέλει να πάρει την πρωτιά που οδηγεί πάνω στον 2ο του τελευταίου ομίλου, τη στιγμή που η 2η θέση σταυρώνεται με έναν πιο εύκολο όμιλο, τον 5ο.

Βέβαια εδώ έρχεται και η σύνδεση με την άλλη αναμέτρηση του ομίλου. Κροατία και Σκωτία θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση. Μάλιστα οποιαδήποτε απ’ τις δυο κερδίσει, στοχεύει ακόμα και στη 2η θέση σε περίπτωση που στο άλλο παιχνίδι υπάρξει νικητής. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται η έκβαση του 4ου ομίλου με τις όποιες πιθανές ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα, με την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προγνωστικά Euro 2020: Όλοι στο κόλπο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας