Τελευταία ενημέρωση 10:22, 19 Απρ 2024

Αρζένης: Ομάδα πρότυπο το Περιστέρι

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟ Περιστερίου παραχώρησε ο Κώστας Αρζένης, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας που τον επέλεξαν για να βρεθεί στην άκρη του πάγκου. 

Ο έμπειρος κόουτς φανέρωσε την ικανοποίηση του υπογραμμίζοντας ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατό για να πετύχει ο Όμιλος τους στόχους και να αναδείξει ποδοσφαιριστές από τις υποδομές του.

Αναλυτικά:

«Κατ' αρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλέψω σε έναν σύλλογο που έχω ξαναδουλέψει στο παρελθόν και είχα μείνει με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Είμαι ικανοποιημένος που οι άνθρωποι του Περιστερίου με επέλεξαν για να αποτελέσω τον προπονητή της ομάδας.

Το Περιστέρι είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους της Αθήνας και είναι μια ομάδα πρότυπο με καλή οργάνωση που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους συλλόγους των Αθηνών. Οι στόχοι μας συνάδουν με τους στόχους της διοίκησης  και πιστεύω να έχουμε καλή χρόνιά με υγεία και να ολοκληρωθεί η σεζόν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο.

Οι στόχοι της ομάδας του Περιστερίου είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Πρέπει να είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική που θα πρωταγωνιστεί χωρίς να είναι αυτοσκοπός να κερδίσουμε την άνοδο. Θέλουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις αναδεικνύοντας παράλληλα ποδοσφαιριστές από τις υποδομές μας γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε αυτό είναι αναγκαίο και νομίζω ότι πρέπει να αναδεικνύονται παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου. 

Για το εαν θεωρεί ότι το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ θα είναι πιο ανταγωνιστικό, ο ίδιος τόνισε

Αρχικά το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ είναι το πιο ανταγωνιστικό και δυσκολότερο στη χώρα. Πιστεύω οτι δυο όμιλοι των 18 με 20 ομάδων θα έκαναν πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα ,όμως οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν την εμπειρία για να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Πηγή soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα φιλικά του ΑΟ Περιστερίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας