Τελευταία ενημέρωση 16:39, 20 Απρ 2024

Επιτυχημένη παρουσία του Περιστερίου στο Πανελλήνιο Open κολύμβησης

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα κολύμβησης του Περιστερίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, καταλαμβάνοντας τη 17η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο ΓΣΠ συμμετείχε με 6 κολυμβητές και δύο κολυμβήτριες, τους Δημήτριο Ραγγούση, Ευάγγελο Αϊβαλιώτη, Αναστάσιο Αθανασόπουλο, Κωνσταντίνο Γυμνόπουλο, Θεόδωρο Τροχάτο, Σπύρο Παππά, Ευαγγελία Κοκολάκη και Γεωργία Πάντζαλη, και κατέλαβε τη 10η θέση στην κατάταξη των ανδρών, την 29η στην κατάταξη των γυναικών.

Από τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου ξεχωρίζουν:

  • • Η 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ μικτή ομαδική με τους Αϊβαλιώτη, Γυμνόπουλο, Αθανασόπουλο και Ραγγούση.
  • • Η 6η θέση του Αϊβαλιώτη στα 100μ πεταλούδα.
  • • Η 6η θέση του Ραγγούση στα 200μ ελεύθερο.
  • • Η 9η θέση της Κοκολάκη στα 200μ πεταλούδα.

Η γενική εικόνα της εμφάνισης και των επιδόσεων των κολυμβητών και κολυμβητριών του ΓΣΠ ήταν θετική, ιδίως δεδομένου του μειωμένου χρόνου προετοιμασίας λόγω των περιορισμών για τον έλεγχο της επιδημίας. Σημειώνεται πως άλλοι κολυμβητές και άλλες κολυμβήτριες είχαν την ευκαιρία να αρχίσουν προπονήσεις νωρίτερα, με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες διαφορετικών επιπέδων προετοιμασίας.

Κοκολάκη και Παππάς θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμασθούν καλύτερα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής τους υποχρέωσης που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών (12-17 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ).

Ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ κολύμβησης του ΓΣΠ Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών και των αθλητών του Συλλόγου, προσθέτοντας:

«Τα πήγαμε πολύ καλά με δεδομένες τις αντιξοότητες και αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες στα παιδιά, αλλά και στους συνεργάτες μου στο προπονητικό επιτελείο, που δούλεψαν σκληρά. Άλλωστε, μπορεί η κολύμβηση να είναι κυρίως ατομικό άθλημα, αλλά η προσπάθεια είναι ομαδική».

Για τα επόμενα βήματα του τμήματος κολύμβησης, ο Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης ανέφερε:

«Κοιτάζουμε μπροστά και οι επόμενοι αγώνες που μας περιμένουν είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας με τη φιλοδοξία να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έτοιμο το Κολυμβητήριο της Χωράφας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας