Τελευταία ενημέρωση 13:34, 23 Απρ 2024

Η δημοφιλής στήλη «Ιεροθιώτικα» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε τη δημοφιλή στήλη «Ιεροθιώτικα» της εφημερίδας «Αθλητικό Περιστέρι» τεύχος Μαϊου.

---- Φιλαράκια μου Ιεροθιώτικα γεια και χαρά σας. Η ομάδα κουτσά-στραβά θα τελειώσει την χρονιά χωρίς να κινδυνεύσει, έτσι θέλω να πιστεύω οπότε θα πάμε αμέσως στα δικά μας τα όμορφα. Ο όμιλος που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική αποτελείται από ομάδες που δεν τις ξέρει ούτε ο ποδοσφαιρικός χάρτης άρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, όσοι ανησυχείτε.

---- Εγώ εκείνο που βλέπω καταρχάς είναι ότι ο Παναγιώτης  Ρούμπας αυτός ο στυλοβάτης του Ιερόθεου έκανε την ομάδα πολύ μικρή. Έδιωξε πέντε -έξι βασικούς παίκτες για οικονομικούς λόγους και μάζεψε καμιά δεκαριά παιδάκια από ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ χωρίς δεκάρα για να βγει η χρονιά και βλέπουμε.

---- Κατανοώ βέβαια ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στις ομάδες  αλλά όχι κι έτσι βρε παιδί μου. Όταν κάνεις μια συμφωνία με παίκτες στην αρχή της χρονιάς πρέπει να τις τηρείς. Και δεν διώχνεις παίκτες λίγο πριν από το τέλος. Αυτοί πως θα ζήσουν; Το σκέφθηκε ποτέ του ο Ρούμπας;

---- Σε ομάδες σαν τον Ιερόθεο αλλά και σε όλες τις ερασιτεχνικές βασικός αιμοδότης είναι η ακαδημία. Και η ακαδημία του Ιερόθεου με Τεχνικό Διευθυντή τον Δημήτρη Βαφειάδη τα πηγαίνει τόσο εξαιρετικά σε  βαθμό που «τροφοδοτεί» και την Α’ Ομάδα. Όταν λοιπόν η ακαδημία είναι κλειστή για μήνες είναι αυτονόητο ότι θα προκύψουν προβλήματα. Εκεί πρέπει να μπαίνει ο Ρούμπας άμα θέλει να κάνει τον πρόεδρο και όχι να διώχνει παίκτες  για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

---- Για να δείτε πόσο μικρός έγινε παραγοντικά ο Ιερόθεος, από ένα παίκτη που αποχώρησε ζητήθηκε να επιστρέψει την προκαταβολή που πήρε το καλοκαίρι προκειμένου να πάρει το δελτίο του πίσω. Φοβερά πράγματα. Και άμα μπορεί ο Ρούμπας να με διαψεύσει. Δεν χρειάζεται να πω το όνομα του παίκτη, καμία σημασία δεν έχει. Σημασία ότι και τον έδιωξαν και του ζήτησαν να δώσει πίσω την προκαταβολή του καλοκαιριού παρακαλώ. Έτσι δεν λειτουργούν οι ομάδες Ρούμπα μου…

----- Το αποκορύφωμα δε της γραφικότητας το είδα στο ματς με τον Παναρκαδικό στη Χωράφα. Όλα τα βλέπω να είστε σίγουροι. Ο Ρούμπας κυκλοφορούσε με ένα κουτί στην κερκίδα και έκανε έρανο μεταξύ των φιλάθλων. Η γραφικότητα της γραφικότητας. Για γέλια και για κλάματα μαζί. Αυτά στις εποχές μας Ρούμπα μου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πόσο θα μικρύνεις τον Ιερόθεο; Εσύ τον θεωρείς κορυφαία ομάδα στον κόσμο (μετά τον Ολυμπιακό που είναι ο έρωτας σου) και κάνεις έρανο με κουτί;

---- Είδε τον Ρούμπα να κυκλοφορεί λοιπόν με το κουτί του εράνου στο χέρι και τι έκανε ένα παιδί της ομάδας; Έριξε μέσα ένα 20ρικό. «Μα καλά εσύ δεν πρέπει» του είπε ο Ρούμπας, «έχει ανάγκες η ομάδα πρόεδρε» αποκρίθηκε το παλικάρι και όλη η κερκίδα που έβλεπε το συμβάν έπεσε από τα γέλια.

---- Στο ματς με την Κηφισιά μια άλλη εικόνα πραγματικά με έκανε να γελάσω. Στη μια πλευρά της κερκίδας ο Ρούμπας, στη μέση της κερκίδας ο Δραμπουκάκης και στην άλλη άκρη ο (πρόεδρος) Μαρίνος. Για να πω την πικρή αλήθεια με τον Δραμπουκάκη που είναι καλό φιλαράκι, απορώ. Και με τον Μαρίνο που δεν ξέρω αλλά  έχω ακούσει καλά λόγια, επίσης απορώ. Σαν τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

--- Επαυξάνω με την πρόταση του «Περιστεριάρχη» στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας. Διάβασα την στήλη του για τις οδούς και πράγματι συμφωνώ ότι η οδός Σικάγου πρέπει να ονομαστεί σε «Γιάννη Πουλόπουλου», του τεράστιου ερμηνευτή που έζησε και μεγάλωσε στη Πλατεία Δέγλερη. Κι εδώ είναι που θα κάνω τον Ρούμπα μεγάλο μάγκα. Γιατί εσείς τι νομίζετε; Ο Ρούμπας είναι μάγκας και θέλω να τον κάνω μεγάλο μάγκα.

---- Αφού ο Ρούμπας είναι και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, πότε τα προλαβαίνει όλα ήθελα να ήξερα και μπράβο του, να κάνει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να δοθεί το όνομα του Γιάννη Πουλόπουλου σε δρόμο του Άγιου Ιερόθεου. Μεταξύ μας περίμενα να το είχε σκεφθεί αλλά δεν πειράζει, εγώ είναι εδώ και του το προτείνω γιατί ξέρω με διαβάζει φανατικά.

---- Με κορυφαία γράμματα θα γράψει το όνομα του στη γειτονιά ο Ρούμπας. Και άμα δεν θέλει την Σικάγου ας κάνει την Ιωαννίνων. Δεν χάθηκε ο κόσμος άμα είναι η Σικάγου ή η Ιωαννίνων. Δεν θα παρεξηγηθούν ούτε το Σικάγο, ούτε τα Ιωάννινα. Κλείνω εδώ γιατί με τη φόρα που έχω πάρει δεν βλέπω να σταματάω την αγάπη μου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νίκη γοήτρου στο Ρουφ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας